Преса

Преглед на печата – 12 октомври

Преса„Спешават шефката на РДНСК в Ставри Димитрово“, пише във водещото си заглавие днешният брой на „Хасковска Марица“. Прекъснаха отпуска на Анна Джурова след изричната заповед на премиера.

„Иво Димов от ГЕРБ не подкрепи кабинета на вота“, е другото чело от първа страница. Хасковският депутат закъснял за заседанието, изтъква семейни причини.

„16-годишна бременна с хепатит“, също дописка от първа страница. Момичето е от Харманли, вчера е прието в инфекциозно отделение на МБАЛ – Хасково. Девойката е в напреднала бременност, но няма опасност за живота на плода, уверяват лекарите.

„БСП: Българинът се пропил през демокрацията“, четем още на водещата страница. Нашенецът  консумира средно по 27 литра твърд алкохол на година. Това е установило проучване на БСП, което бе изнесено вчера за пръв път в Хасково.

„Симеоновградчани блокират път, ако не го ремонтират“, е водещата информация от трета страница. От 29 октомври местните спират движението по пътя към Гълъбово.

„Българи откриха смъртоносен капан за лешоядите“, пише още „Марица“. Илия Илиев и Ивайло Ангелов се завърнаха от Судан след 10-дневна съвместна експедиция на Суданското дружество за дивите животни и Българското дружество за защита на птиците.

„Скъсаха ги от проверки, Данев превари всички“, с това заглавие открива броя си другият местен всекидневник „Новинар Юг“. Галиматията около митничарското село все по-голяма. НЕК: Земята там не е наша.

„Акция „Гуми“ свърши, 2 акта на финала“, е публикацията, придружена със снимка. Инспекторите на ДАА вече пишат актове не само за изтъркани гуми, а и за цялостното техническо състояние на товарните автомобили.

„ЖП-линия отцепи 10 семейства от Скобелево“, заглавието е челно за втора страница. Възрастни едва преодоляват еднометровите насипи чакъл край релсите.

„Асфалтират кратерите към Пясъчево през 2011-а“, четем още на новинарските страници. Разбитият път Симеоновград – Гълъбово трябва да бъде ремонтиран до края на октомври 2011-а година, цитира вестникът директора на Областното пътно управление Живко Боговски.

„Съдът мисли по депесарско дело за 1,9 милиона лева“, е водещото заглавие от трета страница. До месец апелативните магистрати казват невинни или виновни са Люцканова, Аврамова, Драголов, Грудев и още трима.

„ГЕРБ в сезона на есенния отстрел“, „По 100 месечно се тестват за СПИН“, „Пари за август в хасковската болница“ – всичко това – в  днешния брой на „Новинар Юг“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button