Преса

Преглед на печата – 23 февруари

Преса„52 джипита с неотложен кабинет във Военна“, пише във водещото си заглавие днешният брой на „Новинар Юг“. Груповата практика ще обслужва денонощно над 50 000 в община Хасково.

„Дедесарки жалят условни присъди по дело за 1,9 млн.“, е другото чело от първа страница с пренос на трета. Подслушването на Ваньо Танов било по разследване в Хасково за далавера с карго като това при Гичка Люцканова и Диана Аврамова, е допълнението към заглавието.

„Хасковлии крадат знаци, за да паркират“, е дописката, придружена със снимка. Недоволни от паяка хасковлии отмъкват пътните знаци в областния град, цитира „Новинар“ шефа на общинското предприятие „Екопрогрес“ Костадин Сарджев.

„4 акта за смъртта на електротехник“
, водещ материал на четвърта страница. Загиналият на 14 февруари Йордан Йорданов  бил без каска и без обезопасителен колан, е допълнението към заглавието.

„Вчера сняг, днес поледица“, четем още в броя. От хасковската метеорологична обсерватория очакват днес денят да започне с минусови температури, което на места ще заледи пътищата.

„Арест за микробус и 10 каруци“, четем на новинарските страници. Микробус, с който е превозвана незаконно изсечена дървесина, са конфискували горските стражари.

„Областният оспорва капиталовите разходи на Хасково“, с това заглавие открива броя си другият местен всекидневник „Хасковска Марица“. Процедурни нарушения пращат скандалната точка отново на ОбС, е допълнението към заглавието.

„Дянков прави митничарите дознатели“, е дописката с адрес Свиленград. Вицепремиерът е набелязал редица мерки за противодействието на контрабандата, допълва вестникът.

„Италиански инвеститори с интерес към района“, също дописка от челната страница. Това е съобщил пред старозагорски журналисти вчера почетният консул на Италия Марко Бузети.

„Нарушенията в предприятията растат“
, съобщава изданието.  Общо 6 550 нарушения на трудовото законодателство са установени през миналата година в Хасковска област от Дирекция „Инспекция по труда“.

„Няма нови обвиняеми по акция „Далаверата“, заглавието е водещо за трета страница. Разследват 2 хасковски фирми за данъчни престъпления, е допълнението в материала.

„Желю Желев гост в библиотека „Пеньо Пенев“, „5 бона глоба за необявен произход на домати“, „Пак контрабандни цигари на границата“
– всичко това – в новия брой на „Хасковска Марица“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
viva
viva
23.02.2011 11:42 11:42

Не е ли нарушение на дражавата да осигурява здравните работници на 780 лв. – минимален праг на осигуряване за болници, а да получават 325 лв. основна заплата? Къде им са гавите на тези, които го измислиха? Тази здравна реформа е направи пародия!
Тези, които коват здравното законодателство си нямат хал хабер от здравеопазване!

Back to top button