Преса

Преглед на печата – 28 февруари

Преса„10 хасковлии бити на „Герена“, пише във водещото си заглавие днешният брой на „Новинар Юг“. Цесекарите вадят медицински, искат си парите от Батков.

„Контрабанда за 15,5 млн. пред Темида днес“, е другото чело от първа страница. Хванаха 5 хиляди мастербокса цигари, куриер с 40 бона в евро спипан на Кулата. Подозират гърка Йоанис Стратакус за тартор, издирват го с европейска заповед.

„Атака“ си търси кмет на Хасково“
, също дописка от челната страница на вестника. Партията ще издигне своя кандидатура за кмет на града и ще участва самостоятелно на месните избори, това заяви през уикенда лидерът на формацията Волен Сидеров.

„Без риболов в 4 водоема за година“,
четем още в броя. Заповедта на земеделския министър Мирослав Найденов обхваща река Харманлийска в горното течение от моста преди село Караманци до излизането й от областта. Причина за забраната е възникнала необходимост от опазване на биоразнообразието и създаване на оптимални условия за естествено възпроизводство на популациите от риба и други водни ридове.

„ОбС съвет – Хасково на поправителен за бюджет 2011“, водещ материал от трета страница. Само 16 местни парламентаристи се явиха за редовното заседание, извънредното е на 7 март.

„Влакът става рейс на турската граница“ , дописка с адрес Свиленград. От 1 март до 15 април ще бъдат въведени временни промени в движението на влаковете между двете съседни държави, цитира „Новинар“ БДЖ.

И няколко от водещите заглавия от другия местен всекидневник „Хасковска Марица“: „В учебниците  България още чака за ЕС“ „Саботьори в ОбС спасяват кмета от прокурор“, „Дежурен статистик посреща непреброени“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button