Преса

Преглед на печата – 27 юни

Преса„Почернени родители: Децата ни са в гроба, виновникът на свобода“, е водещото заглавие в днешния рой на „Хасковска Марица“. Втори месец няма повдигнато обвинение срещу шофьора, затрил 6-ма младежи в Симеоновград, е допълнението към заглавието.

„Паяците хващат паяжина за 6 месеца“, е другото чело от първа страница с пренос на трета. Общинските „безгръбначни“ били незаконни, погнаха хасковлии с фишове, също допълнение в материала.

„ВСС гласува за Росен Русев в четвъртък“, също дописка от челната страница на вестника. Кандидатурата на Росен Русев за председател на Апелативния специализиран наказателен съд ще бъде гледана в четвъртък от Висшия съдебен съвет.

„Джипита недоволни от 24-часови дежурства“, четем още на водещата страница на вестника. Общопрактикуващите лекари иска промяна в наредбата за денонощните кабинети и 24-часовите дежурства и настояват за бонуси на селските лекари.

„Старци от Видин и Русе пипат за Дома в Ивайловград“, съобщава изданието. Пенсионери от двата града са подали заявления за постъпване в дома за стари хора в Ивайловград.

„БСП подкрепя Манолов за нов мандат в Свиленград“, челен материал от втора страница. Пленумът на социалистите не ще собствен кандидат, застава зад настоящия градоначалник.

„Късмет за първите пред Стената на плача“, с това заглавие открива броя си днес другият хасковски всекидневник „Новинар Юг“. 10 паралелки отпадат заради липса на интерес от кандидат-гимназистите.

„Маскирани пребиха Илчеви в дома им“, водеща информация също от първа страница с пренос на трета. Петимата гангстери налагат със сап симеоновградския бизнесмен Илчо Илчев, съпругата и майка му. Грабителите отмъкват злато, пари, телефони и документи.

„Изграждат за 18 месеца първия на Балканите киноложки център“, дописка с адрес Димитровград. Изпълнението на разработката предвижда както строително-монтажни работи, така и дейности по оборудване и обзавеждане на бъдещия център.

„Странско зажъна с национален събор, пожелаха си през 2012-а международен“, заглавието е водещо за втора страница. С наричания за богат урожай четирима свещеници благословиха край земеделския масив на кооперацията за седма поредна година старта на жътвената кампания.

„ОбС – Хасково гласува 30 ПУП-а, спря свежите пари за общината“, пише „Новинар също на втора страница.  Подробните устройствени планове бяха гласувани на маратонска сесия, продължила близо 5 часа.

И едно спортно заглавие в броя: „Гюлсен с първо злато на ринга“.  Първото си златно отличие завоюва хасковската боксьорка Гюлсен Ангелова, тя спечели титлата при жените.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button