Преса

Преглед на печата – 15 юли

Преса„Златко: Полицай Малева ми удари 30 палки“, пише във водещото си заглавие днешният брой на „Новинар Юг“. Това заяви вчера пред Темида единият от разбитата банда за грабежи и кражби. Прокуратурата образува проверка, е допълнението в материала.

„Бандити убиха фермер, дадоха му да пие киселина“, е другото чело от първа страница с пренос с на трета. Димитър Димитров нападнат от трима с качулки край чешма, издъхва 14 часа след покушението. Ченгета: Не е баш така, също допълнение към заглавието.

„Спор за наем затвори автогарата в Любимец“, също дописка от челната страница на вестника. От близо две седмици местната автогара не работи, а пътуващите чакат автобусите извън района й.

„Басейнът в Меричлери годен, само не гълтайте водата – арсен“
, е акцентният материал на втора страница. Работят още 15 места за къпане в областта, наред са с чистотата.

„Медицинският колеж с нов шеф, откриват годината на 12 септември“, съобщава изданието. Досегашната директорка доц. Светлана Димитрова ще остане преподавателка в колежа, а нейния наследник ще стане ясен през август, той ще открие учебната година на 12 септември.

„33-годишен се удави в язовир край Крум“
, „Кърлежите хапят умерено“, „Над 70 на сто от наемателите – ябанджии“ – всичко това четете в днешния брой на „Новинар Юг“.

„Погват фирми за 4-часов работен ден“, с това заглавие открива броя си днес другият местен всекидневник „Хасковска Марица“. Ресторантьори и търговци масово с нарушения вечер и в почивните дни.

„Ново обвинение срещу кмета Иванов“, е другото чело в новия брой. Подробностите четете на втора страница.

„Поредна сесия на ОбС пропада днес?“, пише още „Марица“. От 7-те комисии заседания провели само 3 и на тях присъствал санитарният минимум, допълва вестникът.

„1073 не вярват на EVN, засичат си тока сами“, също дописка от водещата страница. За сравнение през 2010 година подадените декларации за самоотчет са били 446.

„Кърпят дупките по “ Е-80 в сезона на гастарбайтерите“, челно заглавие от втора страница. Големият трафик все още не е започнал, ще приключим до края на следващата седмица, цитира изданието шефът на Областното пътно управление Живко Боговски.

И едно спортно заглави в броя: „Галина носи бронз от „Препиум“. Най-коментираната ни спринтьорка през този сезон Галина Николова постигна нов успех в кариерата си. В спринта на 100 м на турнира „Вардинояния“ в гръцкия град Ретимно, който е от най-високата категория „Премиум“, водещата ни млада атлетка финишира трета с 11,95 секунди.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button