Преса

Преглед на печата – 2 август

Преса„България изнася биомесо от бизони“ – водещо заглавие от първа страница на днешния брой на „Хасковска Марица“. Месото ще бъде произвеждано от единствената на Балканите ферма за бизони, в тополовградското село Орлов дол.

„Кметът в сатурнова дупка, пак болен за делото „Билла“ – заглавието над главата на всекидневника днес. За пореден път процесът срещу Георги Иванов, обвинен от прокуратурата в безстопанственост, бе отложен вчера. Причината този път стана заболяване на кмета. Развръзката се отлага за октомври, пише Марица, търсейки обяснеие в астрологията за случващото се в съда.

„Хасковлии загърбиха разделното сметосъбиране“
– водещо заглавие от втора страница на изданието. Цветните контейнери не се ползват по предназначение, а на някои места не се и почистват редовно.

„Започва и ЛОТ1 на „Марица“ – заглавие от първа страница. Днес ще бъде направена първата копка по изграждането на участъка от автомагистрала „Марица“ от Оризово до Димитровград.

„Шофьорка сече път на автобус, праща го в канавка“
– катастрофата, станала вчера привечер на пътя Манастир – Малево, е намерила място на първа страница на всекидневника. Няма сериозно пострадали хора в инцидента. 

„Две хасковски телевизии получиха лицензи“ – заглавие на материал от втора страница на вестника. Две кабелни телевизии започват излъчване в края на лятото.

„Апаши оскверняват  гробове в квартал „Македонски“ – темата на броя днес в Марица. Гробищният парк няма охранителна бариера, нито денонощни пазачи, разчита се единствено на патрулиращите в квартала полицейски екипи. Ситуацията улеснява посегателствата на крадците.

„Савко Кътев: Напуснах работа, за да мога да се подготвям за световното“ – под това заглавие вестникът публикува интервю със състезателя по вдигане на тежести.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button