Преса

Преглед на печата – 16 август

Преса„Шофьорът, затрил 6 деца, отърва съда, май“, заглавието е челно за новия брой на „Хасковска Марица“. Материалът е публикуван на трета страница, като в подзаглавието се казва, че все още с обвинение е само предоставилият колата, която на Великден затри децата.

„И „Хасковска Марица“ за Ивайло Балабанов в читанките!“, друго водещо заглавие от първа страница. Група във Фейсбук настоява поетът от Хухла да се изучава в училище редом с дядо Вазов.

„Продават на безценица имоти на длъжници“, също дописка от челната страница на вестника. Заради дългове, най-често към банки, за публична продан са обявени гаражи, апартаменти, поземлени имоти, показва репортерска проверка на вестника. Посещенията в сайтовете на частните съдебни изпълнители растат заедно с обявленията за публични продажби, допълва изданието.

„Със спецтехника бранят пасища за царските орли“, водещ материал от втора страница. Разораването на пустеещите площи е нова екологична заплаха, унищожават се местообитания, създавани години, твърдят пред вестника еколози.

„ЦИК утвърди ОИК в Любимец„, също дописка от втора страница. Утвърждаването на любимешката избирателна комисия е първото за областта. Това бе една от малкото общини, където политическите сили стигнаха до консенсус, уточнява изданието.

„Изследват за остеопороза“
, дописка с адрес Харманли. Кампания за определяне на личния риск от остеопороза и измерване на костна плътност ще се проведе в края седмицата в града.

Материал от спортната страница: „Елица пак се даде на финала“. Българката Елица Костова не успя да спечели финала на тенис турнира на червени кортове в белгийския град Корксейде с награден фонд 25 000 долара.

И едно заглавие от рубриката „Шум и блясък“: „Военен психолог стана фотограф на именния си ден“. Фамилни женски сбирки белязаха Голяма Богородица.

„Анулираха поръчка в Свиленград“, „Над 3000 находки под бъдещия Лот 1 на „Марица“, „Откриха нелегални папироси в дома на 60-годишен“
– всичко това – в днешния брой на „Хасковска Марица“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button