Преса

Преглед на печата – 24 август

вестници,архив„Деца се нахъсват във Facebook, запиват редовно под Девата“– акцент над главата в днешния брой на „Хасковска Марица“. Повече по темата- на стр. 2.

„Почернени родители: Стига споразумения с убийците на пътя!“– водеща тема от 1 страница. Инициативен комитет започна национална подписка за промени в НК, съобщава вестникът.

„Хасковлии питат: Има ли стопанин този град?“– също акцент от водещата страница на „Хасковска Марица“.

„Хранят децата 5 пъти дневни в ясли и градини“– заглавие от 2 страница. Още една тема там: „Отпускат още 450 000 лв. за бежанския център“.

„Полицаи дебнат за висока скорост“– водещо заглавие от 3 стр. „Да спрем колите поне за ден, зоват над 227 милиона европейци“, пише още на 3 стр.

Темата на броя: „ГЕРБ поведе с 1:0, прецака БСП с местата в ОИК“. Социалистите втори по квоти, но без позиции в избирателните комисии, пише вестникът.

На стр. 5 „Памет“ четем за „Пишманкьой“– за разлика от останалите български беломорски села, в това животът замрял завинаги в онези трагични септемврийски дни на 1913 г.

„Любимец селектира талантливи младежи“– водещо заглавие от спортната стр. 6. Втородивизионният тим стартира амбициозен проект, разказва вестникът.

„Италианец събира 100-те туристически обекта на България“– акцент от последната страница в броя на в. „Хасковска Марица“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button