Преса

Преглед на печата – 25 август

Вестниците в ХасковоГроздовата с 2 лв. по-евтина, ако падне акцизът„- акцент над главата в днешния брой на „Хасковска Марица“. Повече в темата на броя на стр. 4.

Хасковлии сред най-неподкупните избиратели„- водеща тема от 1 страница. Само 8.4% биха продали гласа си срещу 50 лв., сочи изследване, което вестникът цитира.

От днес документите за новото депо са достъпни за граждани„- също акцент от водещата страница на „Хасковска Марица“. Още теми там: „ВАС върна ОИК-Свиленград„, „Слаба реколта от слънчоглед очакват стопаните„.

ОбС-Хасково остава с 41 съветници„- водещо заглавие от 2 страница. Още една тема там: „Правителството даде 83 дка горски фонд на дома в Радовец„.

10 000 лв. глоба за аптека без връзка с НАП„- водещо заглавие от 3 стр. „Хасковлийка звъни на 112 да и отворят вратата„, пише още на 3 стр.

Темата на броя: „Добра реколта и ниски изкупни цени очакват производители на грозде в региона„.

Интервю с Александър Йорданов на стр. 5 със заглавие: „Сините минаха в лявата лента след вота срещу ГЕРБ„.

Григор се отпуши след драматичен тайбрек„- водещо заглавие от спортната стр. 6.

Кмет забягва в чужбина след края на мандата си„- акцент от последната страница в броя на в. „Хасковска Марица“. Евтимия Спасова напуска страната, бившият и мъж Ечо Карачолов се точи за мястото и, пише вестникът.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button