Преса

Преглед на печата – 14 септември

Преса„Разследват смъртта на бивша стюардеса“– водещо заглавие в днешния брой на „Новинар юг“. Мащехата на младата жена я открила издъхнала в леглото. Следа от удар личала по главата, правят две аутопсии пише вестникът.

Над главата със снимка-отправка към стр. 3: „Палеж срещу ортак на кметските синове“. Още акценти от 1 стр.: „Игнатов откри Медицинския колеж след BG училище в Рим“– темата е водеща за стр. 2 и „МО: Поне 5.5 млн. лв. за коменданството“.

„Учители на опашка в Бюрото по труда“– водещо заглавие от 2 стр. в „Новинар юг“ с адрес Димитровград. Още една от темите на страницата: „8 роми останаха без клозет“.

Акцентите от 3 стр.: „Джипът на бизнесмена Филип Филипов изгоря вчера сутринта“ и „Сводник жали 5 години за грабеж на лекар“.

На стр. 4: „Сюнет, кораб и торта с черешка“– какво показват и какво скриват родните телевизии.

„Пръкна се нов отбор- „Извор“– водеща тема от спортната стр. 5 с адрес димитровградското село Горски извор. Тимът ще участва в областната футболна група, пише вестникът.

„Барабанист забива рок на 3 континента“– темата на стр. 6. Хасковлията Иво Пинчера обиколи половината свят, за да намери жената на живота си в Корея, разказва „Новинар юг“.

На стр. 7 „Реакции“- интервю с депутата Иво Димов: „Исках Стефан Димитров да играе за ГЕРБ“ и гледна точка на Димитър Петров: „Това, което става, не е демокрация“.

„Хасково джаз“ чука 15 с американски саксофон“ – водеща тема от последната стр. 12 на „Новинар юг“.

„Гарваново пред бунт заради нова кариера“– акцент над главата в днешния брой на другия всекидневник „Хасковска Марица“. Още по темата- на стр. 2.

„Сергей Игнатов откри Медицинския, „нахока“ Фани Христова“
– водещо заглавие за 1 стр. на „Хасковска Марица“ днес.

„Няма нов взрив от хепатит“ и „Полиция разтури детско водно парти“
– също акценти от 1 стр.

„Държавата хрантути престъпници, не съди децата-родители“– заглавие от 2 стр.

За 3 стр. водещата тема е: „Изгоря джипът на хасковски бизнесмен“. Останалите акценти на страницата: „Съд намали глоба на работодател нарушител“ и призива на КАТ: „Да шофираме с включени фарове утре!“.

Темата на броя на стр. 4: „15 екипа на пожарната бдят за безопасността в областта денонощно“.

На стр. 5- „Памет“: „Еникьой (Кръсто поле)“.

Водещо заглавие от спортната стр. 6: „Валя Трандева в тежка борба за квотата на Лондон“.

„Прими от „Галаксико“ студентки в НАТФИЗ“– акцент от последната страница на „Хасковска Марица“ днес.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button