Преса

Преглед на печата – 7 ноември

Преса„Правят естетически корекции в МБАЛ – Хасково“, е водещото заглавие в днешния брой на „Хасковска Марица“. Военен лекар с опит от Никарагуа дава рамо за разкриване на неврохирургия в болницата.

„Запушена канализация спира асфалтирането в Малък извор“, е другото чело от първа страница. В селото често копаят, тъй като тръбите не поемат отрадните води, е допълнението към заглавието.

„Уволниха дисциплинарно възстановена от съда в Земеделието“, заглавието е водещо за трета страница. Стефка Ковачева завежда ново дело, чака си присъдените от първото – 9500 лв., пише в подзаглавието на материала.

„Дянков иска 15 процента съкращения в общините“, дописка с адрес Капитан Андреево. Тези дни общинските управи ще получат писмо за оптимизация на администрациите.

Още от заглавията в „Марица“ днес: „Мюфтийството дава курбан за бедни мюсюлмани“, „Изтичат сроковете за връзка с НАП“ „Дават пари за консултации на собственици на гори“.

И едно спортно заглавие в броя: „Стефани Стоева спечели Чаланджъра в Унгария“.

„Пращат войводовския вот в Брюксел“– акцент над главата в „Новинар юг“ днес. Сезират омбудсмана Константин Пенчев за 50-те забравени бюлетини в хасковското село и отказа от правосъдие, пише вестникът.

Водещата тема днес: „4 бона глоба за Байрам пред блока“. Областната дирекция по безопасност на храните предупреждава, че такъв е размерът на глобата за клането на животни извън определените за това места, но не наказва, пише „Новинар юг“. В „Орфей“ вчера си клаха на рахат, разказва още вестникът.

„ДПС с двама замкметове в Хасково?“– също тема от 1 стр. Хората на Доган искат и шефските столове в няколко общински дирекции, пише вестникът.

„Юрист и екскмет оглавиха ОбС в Хасково и Димитровград“– темата на стр. 7 в днешния брой.

„Хасково с 3 златни за БГ купата по карате“– акцент от спортната страница, където пише още: „Две първи отличия спечелиха състезателите на „Торнадо“, едно от „Аиданет“ на турнира в зала „Спартак“.

„Южняците“ откраднаха точка на лидера“– също информация от спортната страница. „Свиленград“ може да се похвали, че е от малкото тимове, откраднали точка на „Тунджа“ (Ямбол) през този сезон, пише днес „Новинар юг“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button