Преса

Преглед на печата – 29 декември

„Пазарим се с КАТ за нови винетки” – водещо заглавие на „Новинар юг”. Стикерите за 2007 година още не са пуснати в продажба. Старите годишни важат до 31 януари. За останалите в сила е правилото „спасявайте се поединично”.

„Опожариха колата на банкерски шеф”, информира водещата публикация във вестника. Ситроенът на сина на замобластния управител Господин Георгиев лумнал 45 минути преди полунощ в Димитровград. Полицията работи по версия за умишлен палеж.

„Бездомниците от пожара в 17 фургона”. Под заглавието „Новинар юг” припомня, че огънят на улица „Изток” в Димитровград остави без покрив обитателите на 16 апартамента. Ще ги подслонят във фургони, отпуснати от Министерството на бедствията и авариите.

„Брат Димчев осъден за избит с юмрук зъб”, съобщава вестникът на трета страница. Синът на ексдепутата Димчо Димчев Георги е наказан с пробация, трябва да плати и 2500 лева на пострадалия Даниел Пеев. Адвокат на Маргините и Вальо Топлото защитава близнака.

 „Хасковската пързалка ни изненада. Чудесна е.“ Под заглавието в „Новинар юг” днес е публикувано интервю със световните шампиони по фигурно пързаляне Албена Денкова и Максим Стависки.

„Багери разчистват Е-80”
е водещата тема в „Хасковска Марица”. Незаконните постройки от паркинг Генералово до границата ще бъдат съборени още в първите дни на новата година.

„Райна Йовчева реди шопска салата на гръцката граница” – друг акцент от първа страница на вестника. С шопска салата, кебапчета и баница областният управител ще почерпи за присъединяването на България към Евпорейския съюз.

„Дариха децата на зиганали полицаи”, съобщава „Хасковска Марица”. Три деца на загинали при изпълнение на служебните си задължения полицаи получиха подаръци от Областната дирекция на полицията в Хасково вчера.

И още от заглавията в днешното издание на вестника: ”Под 300 лева заплата в областта сметна КНСБ”, ”Бедни мамят с помощи за отопление”, ”1273 фирми декларират данъци електронно”.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button