Преса

Преглед на печата – 17 април

Преса „Новинар Юг”: „Разбиха кантората на топадвокатката Раева”– челно информира за това вестинка. Крадец изкъртил посред бял ден вратата на известната юристка, задигнал 100 лева и служебен GSM.  

„Токов удар по данъчните” – водещата тема в „Новинар”. Изгоряла фаза изключи компютрите на НАП в последния ден за подаването на данъчни декларации, което създаде хаос при обработката на документите.

„Родилката избяга от АГО” – това заявяват от страниците на вестника лекари, след смъртта на 16- годишната родилка. Тя почина в неделя в хасковската болница. Роднините на Анета Димитрова обвиняват медиците в Харманли, че са я изгонили от отделението два дни преди раждането.

„Осъждан за убийство бе обвинен в опит за още две. Под стража ще бъде задържан бившият затворник от Узунджово Димчо Колев”

„Осъдиха измамник на 200 часа труд”. По криминалната тема „Новинар” пише още: Ангел Петров от Шумен ужилил пенсионирани учители в Ябълково с 98 лв.Излъгал ги, че срещу тази сума ще получат автоматична пералня.

„След оптимизацията на училищната мрежа в Димитровград 2 слети школа спорят кое да е домакин”– четем още в „Новинар Юг”.

Поглед и към страниците на вестник „Хасковска Марица”. Челото тази сутрин е спортно: „Цирк: Играч сваля гащи на терена, отнася здрав пердах”. Под заглавието вестника допълва: футболистът на Маджарово Илиян Киряков предзвика меле на стадион „Гебран”, полицията нехае.

„Социално слаби си плащат да не работят”– водещото заглавие в броя на „Марица”.По два лева на ден плащат социално слабите, за да не отработват задължителните по закон 5 дни обществено полезен труд. Парите влизат директно в джоба на проверителите.

„Село скочи срещу кмет рекордьор”
– четем на втора страница във вестника. На сбирка след 26- годишно управление вчера той чу, че не е направил нищо добро за селото си. Тенчо Ангелов според златополци праща наетите по временна заетост да строят ограда на къщата му.
„Наново решават за лечебницата в Симеоновград”. За пореден път съветниците ще разглеждат решение за преобразуване на общинската облница и ще приемат отчета й. След като бе регистрирана като специализирана болница, се оказва, че касата сключва договори само сотделения и така лекари не могат да си получат възнагражденията от януари.

В „Хасковска Марица” ще порчетем още:

Мъка: Кръчмите в Свиленград с вечерен час”

„Бар и фолкдискотека си тръгват от Хасково. Очаква се ново увеселително заведение”

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button