Преса

Преглед на печата – 13 юли

Преса Закопчаха в Хасково топкрадец от София, челно информира „Новинар юг” в петък. Александър Александров е бил подгонен от патрулка, докато тичал, хвърлил апашки инструменти и гумени ръкавици. 30-годишният мъж е известен автокрадец.  

В общината вземат талона за неправилно паркиране, е темата на водещата публикация. Ще го връщат, само ако си платите глобата в срок, гласи готвено изменение в наредбата за използване на пътни превозни средства в Хасково.

В помощ на инспектори по труда полицаи нахлуват в цех, шефката му гори 10 бона, е озаглавена друга дописка от първа страница. Бизнес дама е отнесла 10 000 лева глоба, след като е попречила на служители от областната инспекция по труда да проверят условията за работа и документацията в работилницата й за автомобилни части.

Антонио Кръстев вдига фитнес до стадиона, пише „Новинар юг” днес на втора страница. Легендата на световните щанги иска да инвестира в Хасково. Местният парламент ще гласува предложението му идния петък.

И още от заглавията в днешното издание: Строят втора автогара в Димитровград. Глинен кон на 30 века откриха до светилището на Нимфите. Митницата проектира нов терминал за 1 милион евро.

Спахиево остана мистериозно без вода, е водещата тема в „Хасковска Марица”. Селяните готвят протест. Даваме повече от необходимите количества, казват от В и К.

Гастарбайтери затапиха границата, информира следващо заглавие от първа страница. Заради предстоящите предсрочни парламентарни избори в Турция в дните от петък до неделя през Капитан Андреево са минавали по 5-6 хиляди автомобила.

Предупреждават със затваряне най-големия басейн в Димитровград,
съобщава още „Хасковска Марица”. Лоша хигиена е констатираният проблем. След договорка между РИОКОЗ и кмета Хаджииванов „Химик” продължава да работи.

Двама пожарникари обгазени в огнената стихия край Харманли, е голямото заглавие на трета страница. Скелети на борове ограждат Българин, почернени са 10 000 декара зема.

И другите акценти в петъчния брой на вестика: Общинска полиция разгони катунарите от Хасково. 550 000 евро влязоха в областта от проекти. Само 30 войници са мераклии за служба на Кенана. 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button