Преса

Преглед на печата – 26 ноември

ПресаЧенгета осъдиха военна прокуратура, челно информира „Новинар юг” в понеделник. Шефът на криминалистите в Димитровград Тодор Маринчев и бившият му колега Николай Златев спечелиха дело по Закона за отговорността на държавата. Исковете на двамата бяха за имуществени вреди, претърпени в резултата на незаконни обвинения за нанесени телесни повреди , по които впоследствие са оправдани.  

Скенерът в болницата е опасен, е озаглавена водещата публикация. Мазилка пада върху главите на пациентите, местят отделението в друга сграда.

Али и Вели- агенти на Държавна сигурност, пише вестникът на първа странаци под снимка на двамата вече бивши заместник-градоначалници на Хасково от квотата на ДПС.И Фикрат Вели и Али Сербест бяха кандидати за местни депутати и на последните избори, но останаха извън властта.

Чакаме грипа през януари, прогнозира пред „Новинар юг” главният епидемиолог доктор Ангел Кунчев.

Аптеки отказват лекарства, днес е водещата тема в „Хасковска Марица”. Да не сме бакалия, не забъркваме илачи,заявили фармацевти на притеснен родител, информира дописката.

Яки налози за скъпи коли и големи жилища от 2008, прогнозира публикация на първа страница. Няма обаче да се вдигат данъчните оценки на недвижимите имоти.

Такситата вдигат тарифите, четем на втора страница на „Хасковска Марциа”. Жълтите коли вече возят на 69 стотинки за километър. Повишението обясняват с горивата и скъпата застраховка.

И още от заглавията в „Хасковска Марица” днес: Само 460 ученици в областта искат час по религия. Клиенти и собственик се бият до кръв в узунджовско заведение. В „Орфей” сменят тръби без да копаят. Намериха дрога в дома на хасковлия. Зърнопроизводителите излизат на протест.  

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button