Преса

Преглед на печата – 29 ноември

ПресаХристо Василев пребит пред банка, съобщава челно „Новинар юг” днес. 47-годишен мъж твърди, че е бил пребит от двама цивилни полицаи пред Обединена българска банка в Хасково. От леглото в хирургично отделение вчера той категорично заяви, че ще си търси правата по съдебен ред.  

600 лева глоба за риба без документи, е озаглавена водещата пулбикация. Има вече два акта на нередовни търговци, инспекторите от агенцията по рибарство започват по-чести проверки на магазините.

Свиленград с ТЕЛК от 1 януари, информира дописка от втора страница. Новото отделение ще е в сградата на ремонтираната поликлиника. Гаотов е и списъкът с избраните лекари.

Без промени на местните налози в Хасково догодина
– друг акцент от днешното издание на „Новинар юг”. Времето за корекции до края на 2007 година няма да е достатъчно Общински съвет да прекрои налозите, прогнозира авторът на тази публикация.

И още от заглавията в броя: 24 библиотеки получават 70 000 лева за нови книги. „Позитано” 20 решава до 2 месеца за БСП-Станчев. Депутатът Бойко Боев аут от НДСВ?

Абонат 40 дни без ток заради стари жици, челно информира „Хасковска Марица”. Съоръжението е собственост на напоителни системи, никой не го поддържа. Вилата без захранване се намира край язовир Токмакли.

Кипърци броят по 300 лева за декар, е голямото заглавие от първа страница.Чуждите инвеститори изкупуват земя в общината чрез подставени български фирми.

1,91 лв. за кубик вода в Хасково, анонсира следващата дописка. Цената влиза в сила от 1 декември. До сега водата в областния град струваше 1,77 лева за кубик.

Дават Атанас Михайлов на прокурор – голямото заглавие от трета страница. Ден след като беше уволнен стана ясно, че бившият шеф на граничния ветеринарен контрол ще бъде даден на прокуратурата. Следствието събира данни за щетите за бюджета от граничните ветеринари.

Другите акценти в броя днес: Броят наново бюлетините в Димитровград. Туроператорски фирми оглеждат Харманли. Оправят уличното осветление в Хасково. Ивайловградските кметове се готвят за зимата.  

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button