Преса

Преглед на печата – 5 юни

ПресаЕксмитничар прехвърлил имоти за 1 000 000 лева от килията, челно съобщава „Новинар юг” днес. Под заглавието информация за вчерашното дело „Куйович”.Комисията „Петканов” проверява сделките на подсъдимия в процеса свиленградчанин Михаил Янков.  

Грамотни за по 3 лева на ден-темата на водещата публикация. По три лева на ден получават възрастните неграмотни, които през лятото ходят на училище. Деца подсказват на родителите си в хасковското школо „Раковски”.

18 на трета матура, 11 от тях се успаха
-друг акцент от първа страница на вестника. 11 зрелостници вчера сутринта се успаха за държавния зрелостен изпит по математика, който беше по желание. 18 ученици от областта бяха подали молби да се явят на третата матура.

И другите заглавия от „Новинар юг” днес: Ловджии имунизират 550 глигана в 3 общини. Бутат два надлеза и кулата в Димитровград, правят прелез с бариера. Иде слаба реколта, земята напукана.

Хасковлия купи яхтата на Джеймс Бонд,
обявява челно „Хасковска Марица”. Бижуто за 5 000 000 лева е модел „Манхатън 66” от 2007 година. Такава притежава и Ахмед Доган. Името на хасковлията обаче не се посочва.

Имотна свада вкара роднини в съда, е голямото заглавие от първа страница. Две фамилии с нотариални актове претендират за един имот.

Президентът реже лентата на „Южен” в петък, информира още „Хасковска Марица”. Визитата е извън официалната програма на държавния глава. Очаква се Георги Първанов да открие официално новия хасковски булевард.

Другите акценти в днешното издание на вестника: 9 часа не стигнаха за присъда срещу Куйович. Откриха плувния сезон. Звъним на 629 112 при бедствия и аварии. 3200 лева награден фонд за фестивала „С песните на Ари”

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button