Преса

Преглед на печата – 12 юни

ПресаДядо разфасова съселянин със сатър, е челното заглавие на „Новинар юг” днес. 60-годишният Желязко крил два месеца разчлененото тяло на Румен в сандък, заровил главата му в двора си в село Въгларово.  

Заради отрова Болярово без вода, съобщава водещата публикация. Неизвестни атакували миналия ден резервоара в квартала. От съображения за сигурност крановете бяха врътнати 24 часа. Резултатите от изследванията на водата обаче показват, че няма отравяне.

Под заглавие „Хасково с по-оборудвана пожарна от „Нефтохим”, вестникът съобщава, че побратимите от английския град Лестър дариха на Хасково вчера още два противопожарни автомобила.

И още от заглавията в броя днес: Плащаме тока до 30-то число. Никой не пожела Бизнесцентъра на вчерашния търг. 32 деца работят легално през ваканцията.

Гей разфасова партньора си– така „Хасковска Марица“ е озаглавила ужасяващия сюжет за клането във Въгларово. В съседство следващо заглавие днес съобщава, че Хасково и руският град Шатура официално са побратимени.

Доктор Иван Иванов е временен шеф на димитровградската болница „Света Екатерина”, информира дописка на втора страница. Бившият директор на Медицинския център в града беше избран за поста на извънредна сесия на местния парламент.

Съдия разпита Христо Лазов, пише още „Хасковска Марица”. Имам съмнения относно авторството на престъплението, коментира адвокатът на обвинения в жестокото убийство на Минка Андреева димитровградчанин.

Другите акценти в броя: Японци търсят работници в Тополовград. Молебен, маратон и концерт за празника на Баните. Санират детска градина в Стамболово

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button