Преса

Преглед на печата – 14 юли

Вестниците в Хасково„Скрит радар дебне джигити”, е водещото заглавие в днешния брой на „Новинар Юг”. От края на миналата седмица КАТ предупреждава с табели за наличие на устройствата.

„Майката на убит иска преразследване”, е другото чело от първа страница. Бивш служител на МВР вменяем, докато разстрелва хасковлия, после го изкарват психо и се разминава с правосъдието.

„Ток от слънце и край село Варник”, пише още „Новинар”. Трето дружество напъва да монтира панели край границата, става ясно от оферта до свиленградското кметство.

„50 лв. глоба за чиновник, неизпълнил кметска заповед”, е челото от четвърта страница. С толкова да се наказват и селските първенци, предвиждат промени в наредбата за обществения ред на община Хасково.

„EVN ще отговаря с e-mail до 6 часа”, информира още изданието. Това предвиждат плановете на компанията за по-добро обслужване. Освен това ще бъдат съкратени и скоровете за отговор за оплакване – до пет дни.

„Сливат градини и ясли в ОДЗ-та”, четем още в броя днес. Осем забавачки и ясли да се слеят в четири обединени детски заведения, предлага кметът Георги Иванов.

„Министър Василев подхваща РДНСК – Хасково”, пише днес на челната си страница „Хасковска Марица”. С наказания ще накарат чиновниците да работят качествено, е допълнението в дописката.

„Уволниха полицай за сбиване в дискотека”
, е другото водещо заглавие в броя днес. Още 7 служители на МВР наказани заради мелето през януари.

„Осъдиха Хасковската пожарна да плати 60 000 лв. кръвнина”, пише още „Марица”. Огнеборците разделят с община Тополовград обезщетението за жертвите. Става дума за жертвите от пожара през миналата година край село Присадец.

„Ел.техник и школска директорка гуша за гуша заради уволнение”, е челото от втора страница. Вестникът цитира Тодор Христов, който казва: „Обвинява ме в мързел, за да ме изгони дисциплинарно” и директорката Гинка Райчева, която контрира: „Тръгва си, когато реши, отказва задачи и обижда колегите”.

„43 семейства без детски за юни”, информира още „Марица”. Санкцията е заради направени пет и повече отсъствия от училище на техните деца.

„Радовец с 2 награди по орнитология”, „Вадят патрулки и багери срещу бедствията в Тополовград”, Пияни гърци млатят ромски оркестър погрешка в Свиленград” – всичко това – в новия брой на „Хасковска Марица”.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button