Преса

Преглед на печата – 16 юли

ПресаЦената на водата-гола вода, днес е челното заглавие на “Новинар юг”. Никой не знае колко ще струва водата от 1 август. Държавната комисия за енергийно и водно регулиране ще умува за последно на 30 юли. Хасковското водно дружество предлага от 1,51 лв. цената да скочи на 1,75 лв. за кубик. Комисията обаче дава цена от 1,65 лева. Цените са без ДДС.  

Отсвирват 400 за ТЕЛК, е озаглавена водещата публикация. Папките на тежко болните от Свиленградско трупат прах от години заради чиновническо безхаберие.

Хаджииванов дава на прокурор шеф на ДФК-друг акцент от първа страница. Жалба срещу Дончо Милев е внесъл екскметът на Димитровград. Той обвинява шефа на ДФК, че е изнесъл поверителна информация по ревизионен акт, преди да бъде написан.

Майка на мъртво дете се хвърли в кладенец, челно съобщава “Хасковска Марица”. Трагичният инцидент стана в село Орлово. Приятелят на починала пръв я открил удавена в герана.

Токов удар изпържи половин Хасково, информира водещата публикация. Вчера сутринта гръмнало реле в подстанция прикова тролеи, изгърмяха елуреди.

НАП покани 450 длъжници да внесат 722000 лева-акцент от втора страница. Готвят честитки за още 388 фирми, висят с 1 милион и 200 хиляди лева от ДДС.

И темите от седмичника “Тракия”: Помощите за отопление вече в пари, не в натура. Учители нищеха проблемите на образованието в Приморско. Плувното лято в Димитровград стартира. Езиковата гимназия в Димитровград без клас по немски. Васко Кръпката на мотосъбор в плувен комплекс “Химик”

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Аз
Аз
16.07.2008 13:08 13:08

Какво е това „ОТСВИРВАТ“? Журналист ли го е писал или тъп хулиган? Не сме длъжни да знаем жаргона му.

3rth
3rth
16.07.2008 19:32 19:32

АБЕ КАКЪВ ЖУРНАЛИСТ?ВСИЧКИ СА АБСОЛЮТНИ ТЪПАЦИ

Back to top button