Преса

Преглед на печата- 12 декември

ПресаСъдът узакони измама– челното заглавие на „Новинар юг“ днес. Експертиза доказва, че подписът на ужиления Иван Жеков е фалшифициран. Пълномощното заверено от Мустафа Зинал в Баните. С фалшивото пълномощно е отнет апартамент на мъжа в квартал „Орфей“. Върховният касационен съд е узаконил измамата. 

Гювен плати Бизнесцентъра, информира водещата публикация. Съкращават 19-е служители на общинското предприятие от 1 януари 2009 година.

Йовчева става шеф на всички шефове, е голямото заглавие от втора страница на вестника. От 1 януари ръководителите на държавните структури в региона минават на подчинение на областния управител, реши Министерски съвет. Проектът на правителството е пилотен за страната.

9 милиона от Европейския съюз за Кенана и Ямача– друг акцент от днешното издание на “Новинар юг”. Хасково ще кандидатства пред еврофондовете за реконструкция и благоустрояване на местата за отдих и пешеходните зони.

Реферската мафия ударила „Свиленград“ преди година– темата на страницата „Спорт“. Стоян Алексиев свирил срещу “митничарите” по заръка на шефа на съдиите Борислав Александров.

След Музафиров гепиха Исламов, челно информира „Хасковска Марица“ днес. Барети атакуват къщата му в село Сираково заради САПАРД. Бизнесменът отчитал с фактури менте 400000 лева от Европейския съюз за строеж.

Хасковските полицаи изпушиха– следващо заглавие от първа страница. Ченгетата тръгват със собствени коли към жълтите павета, шефовете пас.

Удрят компютърна фирма за нелегален софтуер
– темата на трета страница. Бопаджии иззеха нелицензирани програми за 170 хиляди лева в Харманли.

И още от заглавията в броя днес: Смениха с жребий областния управител. Светила в правото събра районен съд. Сакар-английска колония в БГ сървайвър.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button