Преса

Преглед на печата – 9 февруари

Преса„35 см сняг, Хасково буксува“– това е водещата тема за днешния брой на в. „Новинар юг“. Придвижването с автомобил в Хасково вчера беше почти невъзможно без вериги, пише вестникът.

„Чичото на д-р Янев блокира болницата“– също акцент от първа страница в новия брой на „Новинар юг“.

„Вода заля пътя за Турция“– дописка на първа страница с адрес Свиленград.

35 см сняг блокира областния град Хасково и подстъпите към него.
Счупени клони и дървета, закъсали автомобили, неразчистени улици блокираха движението вчера, пише „Новинар юг“ на втора страница днес. „Преспи затвориха 10 селски училища“, „Градините на филии с масло“, „Министър отложи визитата заради снега“ и „23 села осъмнаха без ток“– все заглавия от страница „Репортер“ на „Новинар юг“.

„Мъж троши носа на бившата си в кафене“– водещото заглавие от трета страница. „Добри Рангелов оглави адвокатите в Хасково“, пише пак там. Той е новият председател на Хасковската адвокатска колегия.

„Отлагат мачовете във „В“ група заради снега“
– акцент на страница „Спорт“ във в. „Новинар юг“.

„Днес 1 работещ храни 5 с минимална. Ами утре?“– темата на страница „Анализ“.

„Съдебен заседател осеменява 80 годишно“– акцент от последната страница в днешния брой на „Новинар юг“. Конушкият бик Векил може и по 100, не му дават- чакат го да възмъжее, пише „Новинар юг“.

„Търсят с полиция лъва на Павлин Паришев“
съобщава над главата си днес другият всекидневник „Хасковска Марица“. Лъвчето на Паришев, което му бе подарено за Коледа, изчезна мистериозно. Никол е в неизвестност за ужас на еколози и униформени- всичко това четете в подробности на страница 3 в „Хасковска Марица“ днес.

„Болницата със запор на сметките заради пране“– акцент от първа страница и за „Хасковска Марица“ в днешния брой.

„Канаклийка пак заля пътя за границата“
– водещото заглавие от втора страница. Жители на Капитан Андреево сами пробиват дигата, заради евтина вода, пише вестникът.

Още заглавия от втора страница: „10 000 подписа за МБАЛ-Свиленград“, „Областният в МВР заради Капитан Андреево“, „Харманли си иска парите за софийския боклук“.  

„Пускат следово куче  подир грабителите от „Мадара“-
водещата тема за страница 3 на в. „Хасковска Марица“. Маскираните причакали продавачките до задния вход на магазин „Лина“ все още се издирват, пише вестникът.

„35 см сняг парализираха Хасково“
– тема в днешния брой на „Хасковска Марица“ на стр. 4. Мобилизират още хора за почистване. Откъснати сме от света, оплакват се в покрайнините, пише вестникът.

„Бийтълса пее за чистката на митницата“. Колоритният Георги Дянков възпя уволненията на границата. Всичко това четем на страница „Общество“ в днешния брой на „Хасковска Марица“.

„Фенове искат Жоро Андреев с гъдулката в Осло“– водещо заглавие от последната страница. Хасковският музикант прави аранжимент на авторската песен на Миро за Евровизия „Ангел си ти“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button