Преса

Преглед на печата – 5 май

ПресаНовинар Юг: „Млатят журналист, той гръмна единия“.  Подробностите за инцидента в Димитровград са на трета страница. Валери Добрев вади пищов, защото го ритат у тях, според родата на ранения медиите са пристрастни. Поводът за скандала между Валери Добрев и простреляния Благой Йорданов е детска игра.

„Родното агнешко със син печат – BG“ информира вестникът. Ще разберем какво сме яли чак след празниците, защото проверките на ДВСК почват навръх Гергьовден. Българското агнешко ще се познава по син печат, поставен на бута и на плешката.

„Скъсиха годината на абитуриентите с месец“ четем в друга дописка. До края на седмицата оценките на дванайсетокласниците трябва да бъдат оформени в дневниците. Това е решено, за да може учениците да се подготвят навреме за предстоящите зрелостни изпити, които също са изтеглени по-рано от миналата година.

Сред другите заглавия във вестника – Баварец смачкан, шофьорът оцеля, За 80 бона изкърпиха входа на Крепост, В Свиленград свалят такса смет с цветните контейнери.

„Махат агентите на короната от митницата“ четем в другия местен вестник Хасковска Марица. Договорът на Краун Ейджънтс няма да бъде подновен. Една от причините е, че в момента не е логично да се дават толкова сериозни суми на външна фирма, още повече че британците така и не успели да направят анализ на най-големите течове в митниците.

„Димитровградчанин простреля съсед, децата му пречели“
. Под това заглавие вестника пише за инцидента при който 53-годишен мъж простреля 37-годишен съсед заради детска игра. Щастлива случайност спаси живота на ранения Благой Димитров, пише в дописката.

„В Димитровград: 50 лв. капаро на метър разкопана улица“ е тема на друга публикация. Толкова гаранция за всеки разкопан квадратен метър ще плащат фирмите и физическите лица, решили да копаят уличната и тротоарната настилка, както и в междублоковите пространства.

Сред другите заглавия във вестника – Оставиха 170 семейства без майчинство, Иван Вуцов не дойде за фенклуба на Гунди, Задигнаха камион и го изгориха.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button