Преса

Преглед на печата – 4 юни

Преса„Махат съпругата на д-р Ясен Стайков от шефско място в Баните“, пише във водещото си заглавие днешният брой на „Хасковска Марица“. Обединението на доскорошните врагове Шабан и Искендер няма да издържи, прогнозират запознати.

„Мними полицаи изнесоха злато от дом на търговец“, е другото чело от първа страница. Петима мъже с маски атакуват 21-годишен младеж от Орлово.

И още едно криминално заглавие от вадещата страница: „Благоевградчанин скри 33 хиляди долара в чорапи“. Опитът за нелегалния внос на парите от Турция е бил предотвратен от митничарите на Граничния пункт Капитан Андреево.

„Потомци на тракийци идват на Илиева нива“, съобщава изданието. Националният тракийски младежки събор на Илиева нива, намираща се край ивайловградското село Глумово, ще се проведе утре.

„РИОКОЗ затвори фабрика за консерви“, четем още на челната страница. 439 проверки е извършила инспекцията, издадени са 46 предписания, а броят на съставените актове е 24.

„Град удари Хасково“, четем още в броя. Град с големина на грахово зърно се изсипа вчера в ранния следобед в града. Щетите са най-вече в квартал Болярово, където улиците побелели.

„Глобиха производители на дървени въглища“, дописка от втора страница. Съвместна проверка по разпореждане на полицията с представители на РИОСВ – Хасково, РПУ – Харманли и местната районна инспекция по труда е извършена на площадки за производство на дървени въглища  в района на община Маджарово.

И едно спортно заглавие в броя: „Оставиха Б групите с по 12 отбора“. Според неофициална информация и двата местни тима, играещи във втория ешалон – Свиленград и Любимец, са получили право да играят в Б група.

„Закриват половината болници в областта“, пише днес другият хасковски всекидневник „Новинар Юг“. Трето ниво – мечта, на второ са само някои отделения в МБАЛ – Хасково.

„Газифицират в 3 лъча Димитровград“, четем още на новинарските страници. Газификацията на града напредва с бързи темпове в 3 лъча. Паралелно върви прокарването на тръбата по първия и втория етап.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button