Преса

Преглед на печата- 16 септември

Преса„Закъсали доучват в Механото на тъмно“- водещо заглавие днес за „Новинар юг“. Деветокласниците в хасковската гимназия- ок 21- до 40-годишни, пише вестникът.

Над главата днес: снимка-отправка към стр.2 със заглавие: „Стамболово“ отказа да рита заради заплати“.

Също отправка от 1 стр. към стр. 3- „Наркоагенти от САЩ дирят харманлийка“. Венета Димитрова е със задочна присъда от Хасково- 16 т. решетки за трафик на хероин. Намесват я и в афера с оръжие заради любовник, пише „Новинар юг“.

В Димитровград- „Гласят автогара за концесия, „Кораба“ може и на тезгяха“– още едно заглавие от 1 стр. в днешния брой.

„Лисков преговаря с Бойко за боклука“– водеща тема от втора страница. Такса депониране бърка по-надълбоко в джоба ни за сметта, пише „Новинар юг“.

„18 първолачета срещнати с питка в Крепост“– също акцент от 2 стр. на вестника днес. И още на училищна тема: „Чалъкова пак влиза в час“- дописка от втора страница с адрес Димитровград.

„Изперкал рейнджър се кани да коли майка си“
– заглавие от 2 стр. Психичноболен преби майка си след поредна злоупотреба с алкохол, разказва „Новинар юг“..

На стр. 3 днес: „НАП продава БМВ-то на каналджии“.

„ГЕРБ да не загърбва десните, ще стане заложник на „Атака“– предупреждава в интервю на стр. 4социологът Александър Маринов.

„Кризата тушира народните борби в Симеоновград“ – водеща тема от стр. 5. Без пехливански схватки на градския площад, заради липса на пари, пише вестникът.

На стр. 6 днес: „Долнобелевци: Село настрани- кучета го яли“. Местните начело с кмета Тончо Тонев чакат пари от премиера Борисов да си довършат църквата, пише „Новинар юг“.

Интервю с Мъри Стоилов: „Гледам навън, ще помагам на Хасково“ четете на стр. 7.

„В Икономиката- по пътека от долари“
– водещото заглавие от последната страница на „Новинар юг“ днес. Възпитаниците на хасковската гимназия си купуват учебници без посредници, разказва вестникът.

Акцентът над главата в днешния брой на другия всекидневник „Хасковска Марица“: „Стамболово“ бойкотира Купата на България“. Футболистите без заплати, не излязоха на собствен терен- темата четете на стр. 6.

„На „Раковски“ 1 делят 10-те млн. за парковете“– също акцент от първа страница на „Хасковска Марица“ днес. Строителният надзор и изпълнителят са на един и същ адрес. По съседски и в комплект от години печелят обществени поръчки, пише вестникът.  

„2222 чуха школски звънец за първи път“, „Бесни мотористи раниха трима“ и „Засилен трафик през петата врата с Гърция“– останалите заглавия от 1 стр. на „Хасковска Марица“.

„Общините вземат непотърсени и ничии земи“
– водеща тема от втора страница. Върху имоти, останали след земеразделянето и с неясна собственост, ще се реализират бизнес проекти, пише вестникът за промените в Закона за земеделските земи.

Останалите заглавия от втора страница: „Късо съединение опуши „Авеню“, „Дариха книги за 1 000 лв. на библиотеката в Свиленград“, „Отец Здравослов благослови ученици“ с адрес Ивайловград.

„Двама нашенци в Топ 15 на най-издирваните“– водеща тема на 3 стр. Властите у нас и Беларус търсят за арест харманлийката Венета Димитрова и Христо Делинов от Хасково за наркотици и измама, пише вестникът.

Темата на броя на стр. 4: „РДНСК спира тока и водата на блок без Акт 16“. Не е възможно отделни апартаменти да имат разрешителна, а целият вход да няма, категорични са от строителния контрол.

Стр. 5 „Власт“: „Да бием ли шута на кмета след два мандата?“– какво мислят народните представители от региона. Обсъждат идеята за въвеждане на мандатност при кметове, общински съветници и депутати, пише „Хасковска Марица“.

Стр. 6 „Спорт“ днес е с водещо заглавие: „Легенда възражда баскетбола в Хасково“– Катя Станкова тренира над 20 момичета в зала „Дружба“.

„Щерки изненадаха Трандев на купон“– заглавие от последната страница на „Хасковска Марица“ днес.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button