Преса

Преглед на печата- 28 юни

Преса„Подчинени уволниха Златева“- водещо заглавие в днешния брой на „Новинар юг“. Министерството: Не е държавен служител. Тя: Мисля да съда държавата в Страсбург, пише вестникът в подзаглавие. Над главата акцент-отправка към стр. 2: „Съдът: Булдозери за 750 м незаконна ограда на Баневи“- Темида отхвърли жалбата срещу заповедта на ДНСК за рушкането на масивния дувар в Спахиево. Решението е окончателно, пише „Новинар юг“ днес.

Останалите теми от 1 стр.: „Пуснаха моста в Симеоновград, изкърпват 20 км от Е-80“ и „Отложиха делото на „Европът“ срещу общината“- информация с адрес Хасково.

„Учители от ПМГ искат от секретар промяна на стандарта“- заглавие от 2 стр. в „Новинар юг“ с адрес Димитровград. Темите от страницата: „Лекарите по селата с по-евтин наем“ и „Откриха първата ВЕЦ в Тополовградско“.

„Слона пак обра клиент“- водеща тема от 3 стр. Жрицата на любовта Стоянка задигнала 100 лв. от джобовете на възрастния мъж, разказва вестникът. „Авджия плаща 50 бона за прострелян полицай“ и „Оставиха брат и сестра в ареста, тя припадна“- също теми от 3 стр.

„Турското чудо на прага на ЕС“- темата на стр. 4.

„Хасково-2″ готов за трети път, ако има“- водеща тема от спортната стр. 5. Откаже ли се някой от трета дивизия, червено-белите влизат на неговото място, пише в подзаглавието „Новинар юг“. „Стоеви обраха златото в Одрин“- още едно заглавие от спортната стр. 5.

„Революциите умряха, идва смехът“- темата на стр. 6 в „Новинар юг“.

„Прокоба тегне над фамилия Илчеви“ пише вестникът на стр. 7 как след черния Великден малкият Симеоновград отново влезе в криминалните хроники.

„Шефка на ОбС стана „Кавалер на поезията“- с почетен приз- фигурка на жабче и титлата творци на мерената реч в димитровградско отличиха Катя Чалъкова, разказва вестникът от последната стр. 12 в днешния брой на „Новинар юг“.

„Димитровград- рекордьор по кредити“- акцент над главата в днешния брой на другия всекидневник „Хасковска Марица“ с отправка към стр. 5.

„Изметоха града заради липов цвят“- водещо заглавие за 1 стр. на „Хасковска Марица“ днес. Ромски бригади пълнят чували с боклук, дават го на пунктовете за изкупуване на билки, пише вестникът.

„Благодетелка от Швейцария помага на хасковско семейство“ и „Запорираха 270 сметки на борчлии“ – също акценти от 1 стр.

„Кметът Иванов трупа пари от земеделие и животновъдство“- водеща тема от 2 стр. Хасковският градоначалник спечелил 25 000 лв. от извънтрудова дейност, пише в подзаглавие „Хасковска Марица“. Още акценти от 2 стр.: „Подпомагат ферми“, „Младежи се обучават в доброволчество“ и „Връзват с НАП търговците на зърно“.

Водещото заглавие от 3 стр.: „21-годишна скрила близо кило хероин в бельото си“.

Темата на броя на стр. 4: „10 години по-късно Мариела Златева ще съди България в Страсбург“- бившият просветен шеф за четвърти път „изчезна за 60 секунди“ от Инспектората, продължава да се бори за правата си, разказва вестникът.

Водещо заглавие от спортната стр. 6: „Три титли за сестри Стоеви от Балканиадата“.

„Продават Сталин за 3 лв.“- тема от последната страница на „Хасковска Марица“ днес.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button