Преса

Преглед на печата – 30 август

Преса„Кънчо Маймуната дал парите за мотопистата?“ – това заглавие с въпросителен знак открива днешния брой на „Хасковска Марица“. Предположение, че бизнесменът Кръстю Кръстев, известен с колоритния си прякор, може би стои зад ремонта на мотопистата в Хасково е изказал в телевизионно предаване депутатът от ГЕРБ Иван Петров. Твърдението е отречено от кмета на Хасково Георги Иванов. Кръстев обаче е присъствал на неделното състезание, бил е забелязван и по време на реомнтните работи по трасето, твърди Марица.

Още едно заглавие по темата публикува Марица  – „Проверяват 5 фирми работили на мотопистата“. Проверките се извършват от Инспекцията по труда. Една от фирмите е общинската „Екопрогрес“.

„Кмет разпорежда незаконна сеч на тополи“ – водещо заглавие от първа страница на всекидневника днес. По сигнал на граждани Държавното горско стопнство разследва сеч на тополи край димитровградското село Крум, за която се твърди, че е разпоредена от кмета на селото Георги Ангелов. Потърсен за коментар от вестника той заявява – „Имам всички документи, да не ми хвърлят празни обвинения“.

„Свиха 10 400 евро от италиански ловци“
– водещо заглавие на криминалната страница на вестника. Предполагаемите извършители са администраторка в харманлийски хотел и приятелят й.

„Около 200 лева излиза  първолакът“ – темата на броя днес в Марица. 2 200 деца от региона се очаква за първи път да прекрачат школския праг тази есен.

„Лечков да удари сметката за хасковските таланти“ – спортна тема на страница „Общество“. Заради състоянието на футбола в града талантливите местни футболисти бягат към други клубове. Големият въпрос, е кой ще вземе парите от евентуалните трансфери, пише вестникът.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button