Преса

Преглед на печата – 10 септември

Преса „Новинар Юг”: „Осъдиха Семо Чоков за сринато светилище”– челно информира за това изданието и допълва: Година и половина условно с 3 г. изпитателен срок отнесе 62- годишният началник на обект на автомагистрала „Марица”.  

„Новата магистрала се накъдри”– водещата тема в „Новинар”. По- малко от година след официалното й откриване отсечката между Харманли и Любимец е с дълбоки цяла педя коловози.

„Галерията със зала „Д-р Враджалиев”- четем на втора страница. Дарените от столичния лекар картини ще бъдат подредени в самостоятелно помещение, носещо неговото име, допълва вестника и цитира Дарителят: Не очаквах да е толкова хубаво.

„Вградиха свети мощи в узунджовската църква. Обновеният храм бе осветен вчера от Пловдивският митрополит Николай”; „Българе за Хасково” хранят хората в дома за възрастни”; „ И детските обувки тръгнаха нагоре”- четем в „Новинар”.

„Дъждът отложи брането на гроздето със седмица”
– съобщава изданието. Засега няма опасност от загниване на зърната, смятат производители, които се притесняват обаче от падане на захарността и влошаване на качеството ако дъждовете продължат.

„Юрист продава жилища с фалшиви документи”– тема, която ни посреща на страница първа на другото хасковско издание. Група мошеници търгуват необитавани имоти в областния град, допълва „Хасковска Марица”.

„Хасково пак с медицински колеж”
– водещото в броя на „Марица”. Възможността е договорена на среща между градоначалника Георги Иванов и неговият колега от Лестър Гари Хънт. Приятелският английски град ще ни помага и в изграждането на нова транспортна схема.

На първа страница във вестника ще прочетем още: „Хванаха хасковска щангистка с допинг”; „Мост свързва Овчарски и Младежки”; „ Почетоха 9 септември 1944г. в Хасково. В Димитровград секретно честват Съединението”.

„Служителка в Централна поща отпраща грубо клиенти”- алармира „Марица”. Дежурната се карала на посетители за това ,че идват в последния момент, че й губели времето и ги нарича „ужасни”, обяснява вестника.

„Хванаха 21, 220 кг. опиум на Капитан Андреево”– информира още „Хасковска Марица”. 25000 лева е стойността на заловената дрога, чийто трафик е насочен обикновено към скандинавските страни. 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button