Преса

Преглед на печата – 20 декември

ПресаНови избори в Свиленград? – челното заглавие на „Новинар юг” днес. Има голяма вероятност вота за местни депутати в общината да бъде касиран. Назначената от Административния съд експертиза показва, че се променя структурата на общинския съвет в пограничния град.  Решението на магистратите по казуса се очаква днес. 

Броиха 7 бона за автомобилни номера с 6 шестици, информира водещата публикация. Първите две коли с нестандартни регистрационни табели, регистрирани в тукашния КАТ, вече са факт. Братя от Хасково са поръчали номерата.

И двете БСП-та в Хасково наказани, четем на втора страница. Наказания и за двата лагера в тукашната организация на БСП наложи общопартийната контролна комисия. С нещо като мъмрене са санкционирани Иван Станчев и Татяна Димитрова.

Царската кифла да бъде банан. Под заглавието „Новинар юг” информира, че в отворено писмо до здравното министерство лекарите от хасковската дирекция „Опазване на общественото здраве” предлагат вместо безплатните царски кифли на децата в началните класове да се дава по един плод.

Съдът пощади кмет рекетьор, челно съобщава „Хасковска Марица”. Панчо Панушев остава кмет на димитровградското село Сталево.

Шофьор спасява дядо от пожар, е голямото заглавие от първа страница. Случайно преминаващ през село Горски извор шофьор е подал сигнал за горяща къща на самотник и е спасил живота на 85-годишен старец.

Строежите препълниха депото до ТЕЦ-а, информира дописка на втора страница. Пускат в експлоатация нова площадка в местността Караямач.

И още от заглавията в „Хасковска Марица” днес: Отмениха търга за 3 тютюневи склада. Мюсулманите честват Курбан Байрам, християните – Игнажден. НАП прибра 11 472 лева от глоби. Рейс удари кола с бебе.  

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button