Преса

Преглед на печата – 23 юни

Преса„Новинар Юг”: „В региона 4 пречиствателни станции за 40 млн. лв.”– челно информира изданието. Държавата налива парите за съоръженията в Хасково, Харманли, Свиленград и Симеоновград”. 

„Искат 35 ст. за кило жито”– водещо съобщава „Новинар” и допълва: Това ще е минималната изкупна цена, зарекоха се зърнопроизводителите на старта на жътвата вчера.

„Пак с голи ръце срещу пожарите”; „Турският хазартен бос Суди Озкан отваря казино в СПА център”; „Хасково фаворит при миникартовете”– четем на първа страница във вестника.

„Мислят за доживотна по хасковско убийство”– пише „Новинар”. Пловдивските апелативни магистрати казват до месец за присъдата на затрилия таксиджия Назъм Азиз”.

„Англичани въртят номера на Хасково за 20 млн. евро”– четем във вестника. От „Бойуотър” отказали да строят пречиствателната за отпадни води до областния град, наложило се политици да ги навиват да работят.

„Вкарват в регистър домоуправителите”; „Ликвидаторите на „Воинтех” на съд, ако се докаже вина”; „Минус 100 коли без вертолет в пожароопасния сезон. Провален проект спира доставка на високопроходима гасителна техника”– пише на страниците си „Новинар Юг”.

„Обществена кухня сее зараза в Харманли”– с това заглавие ни посреща от първата си страница вестник „Хасковска Марица”, а под него уточнява: РИОКОЗ отказват повече информация, мълчат и от болницата.

И тук водеща е темата за станциите и присъства под заглавие: „Пускат пречиствателната на „Тракиец” през 2009 г“. В проекта ще бъдат вложени 12 млн. лв. плюс още 11 млн. лв. за реконструкция на магистралния водопровод.

„Симеон инкогнито в Мезек”; „От днес Хасково на изложение във Франция”;” Прикривах Христо Лазов, защото го обичам”
, заявява от първа страница на вестника Виктория Ангелова.

„Спряха парите за отсечката Ново село- магистрала „Марица”– информира изданието. Строежът на пътя е един от 10-те проекта със замразено финансиране от ЕК, уточнява „Марица”.

„Закриват училището на 60 болни деца”– пише вестника и уточнява, че от 1 юли помощното школо в Тополовград затваря завинаги, 25 учители остават на улицата.

„Готвят съкращения на чиновници”; „Старци искат помощ за ремонт от зам.-министър”; „Сираци чакат пенсия от правителството”
– четем още на страниците на вестник „Хасковска Марица”.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button