Хасково

Четири хасковски квартала без вода заради поредна авария

Четири квартала в Хасково ще са без вода днес заради поредна авария, съобщават от ВиК. Проблемът е с напорния водопровод от помпена станция „Източна зона“ към Хасково, който наскоро пак аварира.

Водоподаването към кварталите „Червена стена“, „Овчарски“, „Тракийски“ и „Младежки хълм“ ще бъде преустановено от 9 часа до отстраняване на аварията.

Haskovo.info припомня, че вчера заради друга авария без вода бяха кварталите „Червена стена“ и „Младежки хълм“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
аз
аз
16.09.2021 9:36 9:36

В Хасково вече е новина ако имаш вода, а не като нямаш…

x_X
x_X
16.09.2021 14:12 14:12
Отговор до  аз

За сметка на това пък когато дойде, е най-скъпата и неизползваемата в страната.

Браво! Ура!

П.С. Не са само тия 4 квартала, в квартал Хасково-Център също няма :)

Бесен
Бесен
16.09.2021 19:07 19:07

В Македонски също няма но всичко е наред.

kaun
kaun
16.09.2021 20:27 20:27

Като 29 дена от месеца няма вода и един ден ако има късмет човек даже се чуди как така има вода.Аз се чудя. Защо инкасаторите обикалят и надписват кубици,които не са изразходвани.Те нали знаят ,че цял месец вода не е имало няма какво да отчитат. .росто ненужно ходене .
Байпйсите не решават проблема,трябва цялостен ремонт,който да осигури на Хасковлии едно нормално съществуване.В банята влизаш вода няма ,налягане няма,чинии ще миеш вода няма,пералня ще пуснеш вода няма.Абе ВЕИКАТО хайде направете цялостен ремонт на водопроводната инсталация и да спре тази лиготии с кръпки.

Back to top button