Хасково

Заловиха петима крадци на гориво в квартал „Орфей“

Петима 20-годишни младежи са задържани вчера за кражба на гориво в Хасково, съобщават от полицията.

Те са заловени в 3:17 часа на паркинг в квартал „Орфей“, където подозрително оглеждали автомобили. При проверка на тяхната кола Форд са открити акумулатор, електрическа помпа с 2 маркуча, ръчна помпа с маркуч, 10-литрова туба с около 300 мл дизелово гориво и леген. Криминалистите установили, че те са откраднали литър дизел от паркирана кола в квартал „Бадема“ и са се готвили да източат още гориво от колите в квартал „Орфей“, когато са били заловени.

На 30 юни в Хасково са задържани и двама на 17 и 22 г. за кражба на мобилни телефони от домове, като по-малкият е задигнал и 3-грамово златно украшение. Две момчета са хванати в Харманли за кражба на чантичка с телефон и електронен часовник.

В товарен автомобил Мерцедес в Димитровград пък са открити 155 ментета. Колата е шофирана от 40-годишен мъж от Нова Загора.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Guest
Guest
04.07.2022 13:25 13:25

Каква е тази статия 4в1 различни новини в 1 статия и снимка на 60 л гориво накрая 300 мл кой некадърник го е писал това

Back to top button