Хасково

Хасковско вино в офиса на световната банка

Райна Йовчева подари на президента на световната банка плакет на Хасково

Райна Йовчева подари на президента на световната банка плакет на Хасково

Приоритетите на трансграничната мрежа за сътрудничество, дейността и набелязаните превантивни мерки на тристранния кризисен щаб, усвояването на средствата от еврофондовете  и реализирането на общите проекти на България и Турция – това бяха основните акценти в официалната среща на Областния управител Райна Йовчева с Президента на Световната банка Пол Уолфовиц, която се проведе вчера в Одрин.

Там завърши двудневното посещение на  Уолфовиц в Турция. По – рано,  той се  срещна с министър председателя на страната Реджеп Ердоган и главния преговарящ Али Бабакан.

Областните управители на Хасково и Одрин  представиха  общите проблеми на двете страни, касаещи граничните региони. Акцент в разговорите беше поставен на въпросите свързани с  реките и водоемите в трансграничните зони и предприетите мерки за превенция от наводнения и защита живота и здравето на населението в съседните области.

Плакет на Хасково и бутилка червено вино от региона ще отнесе в офиса си Президентът на Световната банка като подарък от Областния управител Райна Йовчева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button