Преса

Преглед на печата – 6 април

ПресаНовинар Юг: „Хасково прави ново сметище за 20 млн.лв.“ След изграждането му Гарваново ще може да ползва топлоенергия от преработените битови отпадъци.

„Нашенки мамят турци със секс“ е другата водеща публикация. Стотици комшии горят след като са броили авансово от 200 до 1000 евро.

„БСП-Димитровград иска само свои в челото на листата“ е едно от политическите заглавия във вестника. В Харманли номинираха за кандидат-депутати Минка Русева и Райна Йовчева, а Татяна Дончева – за Брюксел.

Големият репортаж в Новинар Юг е от старта на сесията на ОбС- Хасково в края на миналата седмица, започнал със скандал с етнически привкус. Публикацията е озаглавена – „Политиката на оплюване запали война в Хасково“.

„Късо аха да гръмне кръчма“ четем още във вестника.Огнеборци вадят газови бутилки с риск за живота си. Фургон изгоря край язовир пише още в дописката.

„Подкуп освети далавера на границата“ темата е водеща за Хасковска Марица. Бизнесмени, политици, сред които и Георги Шишков набъркани в скандала. Става въпрос за следователя Христо Станчев, който в петък бе осъден условно от софийски съд за получаване на подкуп от 4500 евро. Адвокат Георги Ангелов получи наказание глоба.

„Буна в ДПС“ е другото водещо заглавие. Съветниците на Доган обидени за „фесовете“ излязоха с декларация в ОбС. Защо не скочихте срещу Аталай, който си присвои религиозния ви дом, попита кметът Г. Иванов и се извини.

„Погват съдиите за забавени дела“ пише в друга дописка в Хасковска Марица. Според източници на вестника проверяващи от Висшия съдебен съвет са се натъкнали на серия нарушения при гледането на граждански дела в Хасковски регион. Срещу уличените в нарушения ще се образуват дисциплинарни производства.

И още едно заглавие от вестника – „Президентско лоби праща проф. Маргаритов за водач в Хасково“. Зам.-шефът на ДАМС официално ще бъде номиниран от БСП-Свиленград.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button