Преса

Преглед на печата – 24 април

ПресаНовинар Юг: „Хасково пие студена вода за пречиствателна“ е сред водещите теми. Михалевски излъга, до изборите няма да дадат обещаните пари за язовир „Тракиец“. Държавата не е предвидила средства за довършване на пречиствателната станция за питейна вода край водоема, става ясно от дописката.

„Жилищата надолу с 45 евро“ информира с другата водеща публикация вестникът. Кризата сваля яко цените на имотите. В края на 2008 година квадратен метър жилищна площ в града е струвал средно 986.67 лева. През април той вече е 898.33 лв./кв.м. Най-големия срив на цените на имотите обаче е във Велико Търново.

„Пуснаха от ареста стрелец по бременна“ пише още Новинар Юг. 5000 лв. гаранция за Богидар Стойчев след 3 години в килия. Според съда той е държан неправомерно дълго без влязло в сила наказание, не по негова вина.

Сред другите заглавия във вестника са – Измамник се крие от съдебната полиция, Ауди пламна на булевард, Ученици дариха 1000 лева за ресурсен център.

Хасковска Марица: „Компроматна атака в Атака“ водещо информира вестникът. Несекващи раздори в хасковската организация, Сидеров може да поведе листата тук.

„Ковачки съди РКС в Хасково“ четем в друга публикация. Бизнесменът и енергиен бос води дела за част от земята и постройките на складовете на едро. Претенции върху имота има и Районният кооперативен съюз, чийто председател е Иван Михайлов.

„Внесоха обвинителен акт за брутално убийство“
информира още вестникът. Прокуратурата внесе обвинителния акт срещу Христо Лазов от Димитровград обвинен в жестокото убийство на Минка Андреева. 33-годишният убиец иска съкратена процедура, разбираме от дописката.

„С 1,2 млн.лв. заем асфалтират Димитровград“. Средствата от бъдещия кредит ще бъдат добавени към залегналите вече в бюджета 800 000 лв. за асфалтиране на улиците.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button