Преса

Преглед на печата – 27 май

ПресаРежат за гаф на следовател, съобщава челно вестник „Новинар юг“. Валентин Петров е опорочил разследването за смъртта на Ради Стайков, информира още по темата вестника.

Водещото заглавие в „Новинар“ – 60 месеца условно за „шпионите“– четирима хасковлии оправдани по първото обвинение, наказват ги за снимки на секретен обект. И още от втора страница на „Новинар“ – Банов и Капралов срещу Цирков за споровете си – директорите на двата професионални театъра в областта ще се явяват на конкурс в министерството на културата.

На трета страница всекидневникът пише за проверки на НАП в загравие – Запечатаха 18 търговци, не искали да плащат глоби. Одрусаха с 55 000 лева нарушители, допълва по темата вестника.

Вестник „Хасковска Марица“ информира челно за пожара в хотела на Суди Озкан в Свиленград, не е умишлен палеж, късо съединение е, твърдят огнеборци.

От първа страница четем още – Гласят биолог за шеф на музея в Харманли, с протекции от общината Румяна Русева наследява Николай Колев.

Друго заглавие от първа страница – Чужди полицаи ровят митницата. От втора страница на „Хасковска Марица“ научаваме, че чешка компания ще прави ЖП линията до границата. Общата сума на проекта е 35 милиона евро, строежът трябва да приключи до 2011 година.

На същата страница четем Стамболовци скачат срещу евтиния тютюн.

Пазара в Димитровград опустя е заглавие от трета страница, още 50 маси от първата редица на Димитровградския пазар демонтирани, пише вестникът.

Скулпторът Петър Панчев с годишна награда за култура е водещото заглавие на седмичника „Тракия 21 век“. В статията се посочва още ,че за учител на годината е обявена педагожката Цветанка Тодорова. Още от първата страница на регионалният седмичник – Ротари клуб дари нови апарати за пеленачетата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button