Преса

Преглед на печата – 7 юли

Вестниците в ХасковоВестник Хасковска Марица – Неокончатнелно ДПС взема мандата на Стаматов, пише всекидневникът от челото си.ГЕРБ печели 57 706 гласа, Райна Йовчева с по-голяма подкрепа от БСП.

Още от заглавията на първа страница – Дете на годинка със салмонела. Дете от Симеоновград със салмонела и температура 39 градуса е било прието по спешност в Хасковското инфекциозно отделение е научил вестника.

Хасковлийка ще съди адвокат за предателство – друго заглавие от първа страница. 45 -годишна жена от Хасково твърди ,че е предадена от адвоката си след като Районен съд прекрати наказателното производство по нейна жалба.

Тунел на бизнес сграда стана коптор – тема от втора страница на Хасковска Марица, инвеститорът Здравко Пашанков с месеци се скатава за ремонта, пише вестника. И още теми от вестника-Дом „Асен Златаров“ се изнася в Равда, 116 ученици на уроци по плуване.

Вестник Новинар Юг – Десантчик наръган от баща си – челното заглавие на ежедневника. Водещата тема- Намесват Росен Карамфилов в допинг скандал. Харманлийския лекоатлет Росен Карамфилов заедно с още два родни състезатели се забърка в допинг скандал в сръбската столица. В стаята, в която трябвало да бъде настанен спортиста в Белград, били намерени използвани спринцовки.

Климент и Смирненски връщат първокласници, пише Новинар юг от втора страница. И още теми- Откриха кило хероин в куфар и Бият младеж след две години терор по телефона.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button