Преса

Преглед на печата – 13 юли

Вестниците в ХасковоНовинар Юг: „5-годишно падна от 4-тия етаж„, това е водещата тема. Инцидентът е станал в Димитровград. Пострадалото момченце и двете му братчета на 6 и 1 г. били заключени сами в апартамента. За тях се грижел само баща им, защото майката ги изоставила. Таткото ги заключил за да отиде на работа. Вероятно детето се е заиграло и се е прекатурило от терасата. Състоянието му е стабилизирано, а бащата е задържан за 24 часа.

796 се записват от днес в елитните гимназии“ четем в друга публикация. След първото класиране се оказа, че с най-висок рейтинг е паралелката с английски и испански език в хасковската езикова гимназия.

Брашно от ЕС за бедните от 20-и“ информира още вестникът. По 2 кг брашно, 3 кг ориз, 3 кг захар, макарони и варива ще получи всеки жител на областта, ползвал помощи за отопление и гориво през предходната година. Помощите за 7819 социално слаби идват от интервенционните запаси на ЕС.

15-а жертва взе войната на пътя“ пише още Новинар Юг. 66-годишен хасковлия издъхна в болницата, след като пресече на червено и бе сгазен до зеленчуковия пазар.

Със сълзи Сербест се раздели със Стамболово“ още една тема във вестника. Съветници на преклонна възраст плакаха като малки деца при избора на временен кмет в общината. След като Гюнер Сербест става депутат, временно кметското място ще заеме заместникът му Марем Черибашлъ.

Град като орех остави 3 села без прехрана“ водещо съобщава Хасковска Марица. Стотици декари тютюн в Ивайловградско унищожени, стопаните без застраховки. Гръм подпали овчарник в Младиново, коли блокирани с часове край Дрипчево.

Шофьори карат за 70 ст. от центъра до Орфей„. Отцепниците убиват бизнеса на коректните таксисти, които за курса вземат между 2,50 и 3,00 лв. Спекулативните цени са удар и срещу тролейбусния транспорт.

Динко Динев остави НДСВ, подкрепя ГЕРБ“ пише в друга публикация. Слабото ръководство е виновно за изборния резултат, казва координаторът в оставка.

22-годишен уби пешеходец на червен светофар“ и Хасковска Марица пише за този инцидент. 66-годишният пострадал е издъхнал в болницата. В дописката е описан и инцидент, при който пийнал моторист си е счупил челюстта.

Нашенец арестуван за стрелба срещу полицаи“ четем още във вестника. Единият от арестуваните за стрелбата срещу полицаите в Своге е от Любимец. Това е 37-годишният Георги Минев, който по-късно е бил освободен заради липса на доказателства.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button