Преса

Преглед на печата – 31 юли

Вестниците в ХасковоБойко уволни зам.-областните„, пише във водещото си заглавие днешният брой на „Новинар Юг“. Велин Балкански и Мехмед Атаман са омахани без обяснение от новия министър-председател, е допълнението към заглавието.

Райна Йовчева поряза Министерството на отбраната„, е другото чело от първа страница. Областният управител отказа да подпише договор за продажба на имот в с. Овчарово. Търгът бил съмнителен.

Изборният закон спира Делян Добрев за изпълнителна власт„, пише още „Новинар“. Според Закона за избор на народни представители, при предсрочно прекратяване на пълномощията на мажоритарен депутат трябва да се проведе частичен избор за овакантеното място. Вестникът припомня, че Добрев бе едно от спряганите имена за помощник на Трайчо Трайков.

Мая от Хасково със сребро от Европейското по щанги„, е спортното заглавие, също от първа страница, придружено със снимка. Състезателката Мая Иванова постигна най-големия успех на местен спортист от началото на годината.

На втора страница изданието цитира члена на Българския ветеринарен съюз д-р Исмаил Мустафов, който казва: „Ветеринарите равни пред Негово величество Пазара„. Досегашният чиновнически апарат имаше сметка от хаоса, защото в мътни води най-сладко се лови риба, допълва пред вестника докторът.

7 август – последен шанс за двойкаджиите от матурите„, четем още на новинарските страници. След този срок ръководството на всяко училище ще преценява до 28 август дали кандидатите да бъдат допуснати до поправителната сесия.

Забраниха отпуските в БИАС, готвят уволнения„, с това заглавие открива броя си днес „Хасковска Марица“. Братът на зам.-шефа на митницата почна работа на границата, е допълнението в дописката.

Четирима хасковски депутати бездомни„, е водещата информация от втора страница. Избраниците от ГЕРБ спят на хотел, ведомствените жилища заети от бивши.

Присадец възкръсва със 700 дка гора„, е статията, придружена със снимка. Новото залесяване ще обхване покрайнините на тополовградското село, което бе напълно унищожено от пожар преди 2 години.

Банки не искат имоти, търсят си парите„, е по-важното от трета страница. Трезори в Хасково правят икономии от жива охрана, други отдават под наем част от сградата си.

Кметът на Книжовник Наско Колешев пребил психично болен, дават го на прокурор„, е водещото заглавие от четвърта страница. Към него има и две подзаглавия: „Поредният скандал разтресе хасковското село“ и „Инициативен комитет иска оставката на управника, внася подписка срещу него“. На страницата е публикувано и интервю с кмета, която заявява: „Дадоха на Бончо Тодев две банички да се заяжда с мен“.

Слагат телескопи пред областта„, „Офертите за работа в чужбина кът„, „Ястреби нападат домашни животни в сакарски села“ – всичко това – в новия брой на „Хасковска Марица“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
31.07.2009 17:17 17:17

[color=silver][/color]putki 😛 ➡ ➡ ➡ ➡ ❓

Back to top button