Преса

Преглед на печата – 23 октомври

Преса40-годишна издъхна на операционната маса, информира челно в днешният си брой Хасковска Марица. Планова интервенция за киста в гушата приключва със смърт. Родителите на починалата се обвиняват, че не са я завели в Пловдив.

Пистолет в главата на тираджия след спукана гума – челно заглавие от същият всекидневник. Грабители залагат клопки по Е-80, плашат турчин с разстрел.

Още заглавия от първа страница на вестника – Продават хирургичния блок за 10 000 000 лева. Публичен търг за продажба на недостроения хирургичен блок с първоначална цена от 9 747 000 лева предлага да бъде обявен кметът Георги Иванов.

Минерални бани спечели проекти за 2 000 000 лева. Средствата идват по програмата „Развитие на селските райони“, мярка 322. Заглавие от втора страница – Инвалид иска пари за лукс край морето – социалната дирекция на съд заради отказана помощ за балниолечение.

Още теми от Хасковска Марица – Ледената пързалка поскъпва и 42 болни със социални асистенти.

Банда с шипове тероризира шофьори, информира челно Новинар Юг днес. Двамата заподозрени се изплъзват. Стрелят край Дрипчево по тираджията Пехливан, млатят го с тръба и му задигат 1900 долара.

Водещата тема за този хасковски всекидневник – Арестуваха нагла шофьорка. Музафер Кара скача на полицаи, кара БМВ-то си без колан и говори по телефон – 13 наказателни точки.

Забраняват продажбата на общински жилища за 25 години. Това е заложено в новата наредба за общинските жилища, която ще бъде предложена за гласуване на предстоящата сесия на ОбС-Хасково.

Тема от втора страница на Новинар Юг – Сменят д-р Шопов на тъмно. На 10 ноември ще избират нов съвет на директорите в МБАЛ- Хасково. От министерството крият кандидатурите.

Съветват диабетиците да си спомнят за циганската баница – това стана ясно на вчерашното обучение на диабетноболни в Димитровград.

Друго заглавие от същата страница – „Бедни“ цакат държавата с 4-звездно море – Младо семейство с предписани процедури за балниолечение е представило фактури в Социално подпомагане от почивка в 4-звездния хотел „Виктория палас“ в Слънчев бряг.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button