Преса

Преглед на печата – 18 март

Преса„GPS издаде крадено БМВ“, пише във водещото си заглавие днес „Хасковска Марица“. Луксозният автомобил с немска регистрация е задържан на ГКПП Капитан Петко войвода вчера. Колата била управлявана от 34-годишен иракчанин, постоянно пребиваващ в Германия.

„Кметове: Проектът за магистрала „Марица“ е стар“, е другото основно заглавие от челната страница на вестника. Докладът на ОВОС пълен с пропуски и неточности, допълва изданието.

„Питаме за данък здраве по телефона“, също дописка от първа страница. Проверка на здравния си статус на цената на градски разговор на телефон 0700 18 700 от цялата страна може да прави от вчера всеки български гражданин.

„Спасиха деветокласник от трус“,
е заглавието, придружено със снимка. Става дума обаче за участие в симулативна ситуация на земетресение в Обединените ученически общежития.

„Прецакаха Анастас Анастасов за шеф на Държавната автомобилна администрация в Хасково“, заглавието е челно за втора страница. Отмениха конкурса за шеф заради ниски оценки на кандидатите.

„Спрягат две дами за заместници на Георги Иванов“, четем на същата страница. Според вестника две са имената, които се спрягат за наследник на подалата вчера молбата си за напускане Татяна Димитрова – Анна Йорданова и Райна Йовчева.

„Земеделец осъди прокуратурата за 1500 лв.“
, съобщава изданието на трета страница. Оправданият за присвояване Паско Запрянов наказан от Темида за документна измама.

И още едно заглавие от днешния брой на „Марица“: „Ветеринарите нащрек за птичи грип“. Регионалните ветеринарно-медицински служби обявиха телефони за сигнали при съмнение за птичи грип. За Хасково те са 038 661047 и 0888 577905.

„Бойко Борисов идва с лупа на „Марица“ днес“
, пише другият хасковски всекидневник „Новинар Юг“. Премиерът ще инспектира строителството на автомагистралата. Чакат го на пътен възел „Ново село“ до Свиленград.

„Гигантски паяк полазва джипове“, е заглавието, придружено със снимка.  Нов специализиран автомобил за репатриране на неправилно стрели или паркирали автомобили дебне по улиците на областния град от вчера.

„Лекар в Спешното по-нископлатен от мед.сестра в Бърза помощ“
, съобщава „Новинар“. Парите за нощно дежурство в хасковското отделение стигат за 2 кафета и баничка.

„Професор на съд за „сбъркани“,
водещо заглавие от трета страница. Искът срещу Пламен Цветков за 72 000 лева ще е от съветническата група „Консенсус“ в Общинския съвет в Димитровград.

„Търсят охтичави в „Република“, „Кръгла маса нищи енергийните източници“, „Димитровград иска детелина на „Марица“ – всичко това – в днешния брой на „Новинар Юг“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button