Преса

Преглед на печата – 17 май

Преса„Арестуват пожарникар с 30 000 евро в банка“, е водещото заглавие в новия брой на „Хасковска Марица“. Към него има и две подзаглавия: „4 месеца разработват Иван Иванов, налагат му домашен арест“ и „Днес решават за друг димитровградски лихвар, бай Недял, и групата му за мокри поръчки“.

„200 лв. бонус за учителите на 24 май“, е другото чело от първа страница. Само големите школа с премии от бюджетни икономии.

„Електрифицират железницата до Турция“ , дописка с адрес Свиленград. Министърът на транспорта Александър Цветков ще даде официален старт на проекта за реконструиране и електрификация на железопътната линия между Свиленград и границата ни с Турция.

„Мис Хасково и още 2045 на матура за Левски“, информация също от първа страница, придружена със снимки. 164 от подалите заявления за допускане до матура абитуриенти не получиха разрешение за явяване заради дойки за годината.

„Димитровград нападнат от кърлеж“, пише още „Марица“. Масирано пръскане срещу кърлежи започна в града. Причината са десетките сигнали от лекари за ухапани хора.

„8000 лв. гаранция за 4-ма похитители“
, заглавието е челно за втора страница. По 2000 лв. ще плати всеки от обвинените в отвличането на Рейхан Алиев.

„Проекти спасяват обезлюденото Костилково“
, четем още в броя. Работен семинар по изграждане на слънчева компостна тоалетна и малък водоем за напояване на зеленчукови и овощни градини ще се проведе в ивайловградското село Костилково.

„Вдигат мемориален кръст над маджаровското село Сеноклас“
, също дописка от втора страница. Той ще бъде издигнат в местността „Тепето“ край селото.

„Хасковлия източи 33 бона, ще лежи 8 години“ с това заглавие открива броя си днес другият хасковски всекидневник „Новинар Юг“. Толкова пари източил Панайот Тенев от чужди сметки с подставени лица и с кражба на самоличности.

„Учител от Химията първенец у нас и трети в Москва“, пише още „Новинар“. Преподавателят по информатика Георги Гочев разработи електронно портфолио и онлайн система за атестиране на гимназисти.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button