Преса

Преглед на печата – 20 май

Преса„6 нередовни фамилии аут от бл. 42“– водещото заглавие за „Новинар юг“ в днешния му брой. 23 семейства висят на община Хасково с 60 000 лв. неплатени наеми, само 5 почват да се издължават, пише вестникът.

Над главата му днес: „Терцата арестуван с 14 тона снаряди“– пренос към стр. 3, за която темата е водеща.

„3 отделения спасиха 16-годишна родилка“– още една отправка от първа към втора страница.

„Иван и Андрей водят Европа при сирачета“
– също тема от първа страница.

„Гръцката криза удари скрапа, изкупуват хартия за Китай“
– водеща тема от втора страница.

Две дописки с адрес Димитровград там: „Георги Гочев с приз „Учител на годината“ и „Археолози разказват миналото на Крепост“.

На стр. 4 четете: „Който тегли кредит след 12 май, пада в капан“– произволът с лихвите, който се упражняваше чрез документ на банката, вече се превърна  закон, отчита финансовият консултант Любомир Христов в интервю.

„Димитровград“ с пет титли, първи отборно по борба“– водещата тема на спортната стр. 5. Мирослав Иванов, освен злато, взе приза за най-резултатен състезател, пише „Новинар юг“.

 „В Ангел войвода тъгуват за лудите“– темата на стр. 6. Половината село живее извън регулация, чака да го узаконят през 2013-а, разказва „Новинар юг“.

На стр. 7- „Родостица- замъкът на Калоян, разкрива тайните си“.

Водеща тема от последната страница на „Новинар юг“ в броя днес: „Григор сред отличниците на Спортното“.

„Безакцизните цигари поскъпнаха“– акцент над главата в днешния брой на другия всекидневник „Хасковска Марица“. На стр. 3 днес вестникът пише: „Няма контрабандни канали от Турция, Македония и Сърбия, твърдят запознати“.

 „Инвалидите без преференции в Синята зона“– водещо заглавие от 1 стр. на „Хасковска Марица“. Институциите пазят места за хора с увреждания, повече не са им нужни, твърдят от общината.

„22 000 декларират доход за 2009 г.“ и „Министерска награда за Вълчо Даскалов“
– заглавия от първа страница на вестника.

„Работодатели изнудват за лични данни“
-водеща тема от втора страница на „Хасковска Марица“ днес.

„6 семейства на улицата, още 12 ще гонят“ и „Издания от 18 век пази библиотеката в Хасково“– заглавия от втора страница.

Темата на броя от стр. 4: „Дянков защити Танов от критиките на Цветанов“.  

На 5 стр. „Хасковска Марица“ днес публикува интервю с Христо Карастоянов: „Ако бях станал политик, щях да забравя що е срам“.

„Епизод“ забиват в КДК-Хасково“ – водещата тема от последната страница на „Хасковска Марица“ днес.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button