Преса

Преглед на печата – 25 май

Преса„Пловдивчанин „изгоря“ с 3000 кутии нелегални цигари“, пише във водещото си заглавие днешният брой на „Хасковска Марица“. Полицаи разтоварват опел, пълен с незаконната стока, на паркинг „Клокотница“.

В другото чело от първа страница вестникът цитира бившия зам.-министър на финансите Георги Кадиев, който казва: „Контрабандните канали минават през „Зелена граница“. За чадър трябват митничар и човек на МВР, твърди още Кадиев.

„Откриха паметник на дарителите“, е дописката с адрес Свиленград. Плочата, изградена по инициатива на местния Ротари клуб, има за идея да отбележи имената на хората, дарили сериозни суми и имущество на родния си град през годините.

„Джипитата се покриха! Болни атакуват Спешното“, също информация от водещата страница на вестника. Десетки пациенти от целия регион „атакуваха“ Спешно отделение на хасковската болница във вчерашния почивен ден.

„Градушка затвори Капитан Андреево“, четем още на челната страница. В ранния следобед облаците над селото изведнъж се сгъстили и започнал обилният валеж.

„Пак дъжд до края на седмицата“, дописка от втора страница. Прогнозите на синоптиците от метеоцентъра са за топло и слънчево време, като на отделни места ще има частични превалявания от слаб дъжд.

„Педагози: Почва лов на вещици в просветата“, пък е водещото заглавие също от втора страница. Против анулирането на матурата за преписвачите се обявиха хасковските учители.

„Вземат стадион „Младост“ от Спортното“, съобщава изданието. Да бъде прекратен договорът за безвъзмездно ползване на стадион „Младост“ от Спортно училище „Стефан Караджа“, ще гласуват в петък общинските съветници в Хасково.

„Бай Иван Чаушев с изложба за 120 години на читалище“, пише „Марица“. „Картини от моето село“ показа известният хасковски художник и актьор Иван Чаушев в чест на 120-годишнината от основаването на читалището в село Жълти бряг.

„Ново игрище откриват в Свиленград“
, четем още на страниците на вестника. Тренировъчният стадион на „Свиленград 1921“ ще бъде открит до края на седмицата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button