Преса

Преглед на печата – 31 май

ПресаНовинар Юг: „УНСС-Хасково закъса за бакаларви“ е водещото заглавие във вестника. Софиянци доучват  край „Лебеда“, местни си дънят на приемните изпити в столицата.

„ДПС подкрепя кмета Иванов“ е политическата тема във вестника. До края на мандата движението твърдо ще стои зад всички инвестиционни проекти и намерения на Георги Иванов. Това обяви от трибуната на местния парламент Себахтин Исмаил. И съветниците от ГЕРБ гласуваха за кредита, с който стартира благоустрояването на Хасково, пише още в тази публикация.

„Крият дрога за 5 млн.лв. в облегалки“. Двама турци са арестувани по случая. Пратката от 41 кила хероин пътувала за Румъния. „Мними бопаджии ограбиха търговци“ пише още във вестника. Инцидентът е станал на паркинг „Клокотница“ на гл. път Е-80. Двамата потърпевши твърдят, че са им откраднати около 8-9 хиляди лева, а според разследващите в обясненията им има много противоречия.

Вестникът публикува интервю с легендата Димитър Пенев, който казва, че редник го е навил да стане треньор на „Димитровград“ през 1977 година.

„Мъж 15 дни в ареста за заплахи над ученичка“. Това е челното заглавие в другия местен вестник Хасковска Марица. 28-годишният мъж от Димитровград тормозел 15-годишна ученичка и майка й. Преди дни мъжът нападнал момичето и започнал да я опипва. Тя успяла да се отскубне и се прибрала в апартамента си. Майка й също се прибрала, а мъжът, който им е съсед, започнал да удря по жилището на вратата. Въпреки наложеното наказание на мъжът, родителите от бул. „Христо Ботев“ са в паника и се страхуват от рецидиви.

„50 лв. на вечер плащат доктори за „Смокините“ четем в друга дописка. Толкова струва на вечер за цяло семейство на къмпинга. Другото място където местните доктори си почиват е Петрово бърдо. Там цените зависят от периода на ползване. В болницата планират почивки в чужбина заради високите цени тук.

В хасковска Марица четем още – Съкращават 120 души от общината, Заря за Ботев утре вечер, Спряха 41 кг хероин за 5 млн.лв.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button