Преса

Преглед на печата – 2 юни

Преса„Лебеда“ се вмирисва откъм спирката“– водещото заглавие за „Новинар юг“ в днешния му брой. Фирма, готова да дари 2 химически тоалетни за монумента на Св.Богородица, пише вестникът.

Над главата му днес: „След акцията в Свиленград: Арест за син на масон цесекар“– темата четете на стр. 3.

„Училището в Царева поляна стана кабрио“– също отправка от първа към стр. 2 в „Новинар юг“ днес.

„Гришо добър на матурата“– първата ракета на България Григор Димитров прескочи успешно матурата по български език и литература, като събра 55 точки, пише вестникът на първа страница.

„Берачи и изкупвачи искат по 80 ст. за черешите“
– тема от втора страница.

„Съветско кино възкръсва в музея“, „Димитровград чака милиони от строителни компании“, „Хасковлии доволни от личните си лекари“ и „Аптеките пред фалит, още им бавят парите“– заглавия на стр. 2.

„Хасковлия изпуши 1 093 цигари“– тема от стр. 3.

„Чака ни горещо лято с болести от Северна Африка“– прогнозира на стр. 4 доц. Веселин Александров. Според него следващият ледников период може да настъпи след 50 години.

„Аста“ вицешампион на България по пинг-понг“
– водещата тема на спортната стр. 5. Димитровградчанинът Денис Дечев с три сребърни отличия, пише „Новинар юг“.

На стр. „Наследство“- „Изгубеният Свиленград“: „Кооперация „Коприна“ събира 2 000 бубари“.

На „Наведената глава на BG чиновника“ е посветена стр. 7. Родните властимащи явно разбират лоялността като безропотно подчинение и когато не харесват образа си в огледалото, чупят самото огледало- коментар на „Дойче Веле“ публикува „Новинар юг“.

„Обвиняват доцент в лъжа“– акцент над главата в днешния брой на другия всекидневник „Хасковска Марица“. Петрана Чакърова подвела прокуратурата със заключението си, пише на стр. 3 днес вестникът.

„Глобиха ВиК показно“– водещо заглавие от 1 стр. на „Хасковска Марица“. И още от темите: „Спипаха цигари в БМВ“, „Блатечки с режисьорски дебют“, „Малцина пушиха на улицата“.

За стр. 2 водеща тема е: „За 2009 г.: Три трансплантации за бъбречно болни от Хасковско“. Две от операциите са в Пакистан, едната- у нас, пише вестникът.

„Скандалът за 10-те милиона се разраства“ и „БСП се боядиса в червено“– останалите заглавия от 2 стр.

Темата на броя на стр. 4: „Абитуриент от Механото командва ел.уреди чрез GSM“. „Хасковска Марица“ разказва за проекта на Николай Христозов, с който той печели престижна награда и влиза без изпит във ВУЗ.

„Борсови новини от водещи компании“ четете на стр. 6.

За спортната стр. 6 водеща тема днес е: „Хасково спечели турнира „Искам да бъда“.

„Весела и Виктор късат рокли в дует“– водещата тема от последната страница на „Хасковска Марица“ днес. Двамата хасковлии записват летен хит, пише вестникът.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button