Преса

Преглед на печата – 23 септември

Преса„Съдът решава за хирургичния блок и стадиона“, е водещото заглавие в днешния брой на „Новинар Юг“. Областният управител Румен Данев спря решенията на ОбС – Хасково, е допълнението в заглавието.

„Берат най-лошото грозде на десетилетието“, е дописката, придружена със снимка. Кило шарен памид върви по 40 ст., мерлото – с 20 отгоре.

„100 000 на едно прозорче за илачи вечер“, съобщава изданието на водещата си страница. На 100 хиляди души от града и околните села има само една денонощна аптека, където хората могат да си купят лекарства по спешност.

„14 пипнаха хепатит през седмицата“,
четем още на новинарските страници. Между заболелите няма ученици, уточняват пред вестника от РИОКОЗ.

„Разследват палеж на Божия църква“, водещо заглавие от трета страница. Съседи разбудени от трошене на стъкла, виждат пожара и викат хасковските огнеборци.

„Цецка Цачева идва за научна конференция“, е заглавието с адрес Димитровград. Председателката на Народното събрание е потвърдила участие в научната конференция „Традиции и иновации в обучението“, чийто домакин е градът на 24 и 25 септември.

„258 подредени на общинска ясла“, пише в челното си заглавие другият хасковски всекидневник „Хасковска Марица“. Едва 96 са работили в администрацията преди години, сега бройката нараснала многократно, допълва вестникът.

„79-годишна печели търг за 10 млн. лв.“
, е другото водещо заглавие от първа страница. Баба Мата от с. Бисер ще подобрява с още 3 фирми парковата среда в Хасково по програма на ЕС, е допълнението към заглавието.

„Комисия погва кметове за конфликт на интереси“, също дописка от челната страница. Постоянно действаща комисия ще следи за спазването на Закона за предотвратяване и разкриване на конфликт на интереси.

„Орфейци: Писна ни от конските набези“, е водещият материал от втора страница. Наредбите са само на хартия, никой не ги спазва и не глобява нарушителите, гласи подзаглавието в дописката.

„Габера“ спретна концерт, спряга нов“, дописка също от втора страница. Клубът на хората от третата възраст „Габера“ в Димитровград отбеляза с концерт Деня на независимостта на България.

„Над 15 години решетки грозят грък за контрабанда на цигари“, „Чакат пари за първолаци“, „Наредиха фототабла в Меричлери за празника“ – всичко това – в новия брой на „Хасковска Марица“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button