Преса

Преглед на печата – 14 юли

Преса„Тишо от Орфей взе плажовете в Балчик и Кранево“ – с това заглавие открива броя си днес „Хасковска Марица“. Тишо е е 31-годишният бизнесмен от Хасково Тихомир Цветков. Фирмата му е спечелила търга обявен от Министерството на регионалното развитие и благоустройството за концесия на плажа в Кранево. Фирмата на хасковлията е готова да плаща наемна цена 90 275 лева без ДДС за малко над 34 квардратни метра плаж. Същата фирма е избрана за концесионер и на централния плаж в Балчик, където годишният наем възлиза на 52 000 лева, отбелязва Марица.

„Хасковлии и харманлийци на изборен туризъм в Смолян“ – водещо заглавие от първа страница на изданието. МВР проверява над 300 души подали заявление за регисрация по настоящ адрес в смолянската община Баните. Сред тях има и жители на Хасково и Харманли. Явлението се обвързва с предстоящите наесен избори. Окръжна прокуратура Смолян пък работи и по версията, въпросните 300 души да не са попълнили сами личните си данни и случаят да бъде квалифициран като съставяне на документи с невярно съдържание.

„Почва ремонт на пътя-убиец“
– заглавие от първа страница на Марица. Става дума за разбития път Симеоновград -Гълъбово, където само през последните месецзи станаха няколко тежки катастрофи.

„Зет съди бившия си тъст за опит за убийство“ – водещо заглавие от криминалната страница на вестника. 15 000 лева граждански иск е предявил  61-годишният Фреди Георгиев към 81-годишния Стоян Генчев. Инцидентът между двамата е квалифициран от прокуратурата като опит за убийство.

„700 млн. Евро турски инвестиции в България“ – заглавие на темата на броя в Марица днес. Въпреки световната икономическа криза търговията между двете страни нараства, допълва изданието.

„Любо и Мира с 2 купи в щура конкуренция“
– заглавие от развлекателната страница на вестника.  Възпитаниците на клуб „Гpанд“ Любослав Стойковм] и Мирослава Дойчева взеха два златни медала от Републиканския шампионат по спортни танци.

„Чиновникът се оглежда за жилище в кризата“ – с това заглавие открива броя си Новинар Юг. Чиновниците от държавната администрация и учителите са най-активните купувачи на пазара на имоти, твърдят пред вестника от местна агенция.  Обяснението е, че двата сектора са най-слабо засегнати от кризата. Най-търсени остават жилищата до 50 000 лева.

„Парични бонуси в Неохим вдигат заплатите с по 100 лева“
– заглавието над главата на Новинар днес.

„Изкърпиха 4 дка дупки по пътя Димитровград-Хасково“ – заглавие от втора страница на вестника. Грубата работа по ремонта трябва дап риключи утре, съобщават от Областно пътно управление.

„Клан зет поиска 15 хиляди лева кръвнина от тъст“ – вчерашната съдебно-криминална драма е водеща и за Новинар.

„Жадна тайфа краде 50 литра бира от бакалия“ – криминално заглавие от забавната страница на вестника. Осем хармалийци са в ареста за кражбата на внушителното количество пиво.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
печеников
печеников
14.07.2011 14:06 14:06

много ме кефят областната гаулайтерка и областния гербфюрер бат иван бивш милиционер

Back to top button