Преса

Преглед на печата – 26 август

вестници,архив„Позор! Затриха и хандбала“ акцент над главата в днешния брой на вестник „Хасковска Марица“. Повече по темата- на спортната стр. 6.

„Хасковски скандал разтресе мотоклоса“– водеща тема от 1 стр. Пътните връзки към пистата са незаконни и трябва да се премахнат, икономическа полиция проверява актуването на имота, пише в подзаглавие вестникът.

„Дават пари за мляко на учениците“ съобщава от 1 стр. „Хасковска Марица“. В заглавие пак там предупреждава: „20 000 лв. глоба за фалшив сигнал на 112“.

„Кметът Димитров насочил пари за ремонта на път без решение на ОбС“– водеща тема за 2 стр. Общинският съвет узаконява врътката на градоначалника, уточнява подзаглавието.

„Чистят селска река по европроект“ и „2 378 се осигуряват сами за здраве“– също акценти от втора страница.

На 3 стр. водеща тема е: „По 140 на ден подават заявления за лични карти“. Сроковете за подмяна да се спазват, глобите са от 20 до 150 лв., напомнят от Паспортна служба, пише вестникът.

„Хасковска Марица“ зарибена окончателно“- темата на стр.4 „Рибарски страсти“.

Интервю с проф. Биолчев ва стр. 5 със заглавие: „Животът е по-голям от всичко и е необхватен“.

„Хасково окончателно без тим в „А“ група“– акцент от спортната стр. 6. И последната крепост- хандбалният женски отбор рухна от перманентното безпаричие, пише „Хасковска Марица“.

„Б.Т.Р. забива в Хасково“– водеща тема от последната страница на „Хасковска Марица“ днес.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button