Преса

Преглед на печата – 31 август

Преса„Мотопистата глътнала над 150 хиляди лева, дарителите още в мъгла“ – с това заглавие открива броя си днес „Хасковска Марица“. Между 150 и 200 хиляди лева е излязло изграждането на мотопистата край Хасково, според строителни експерти, пише вестникът, допълвайки че до този момент няма официални данни, нито за инвестираните в ремонта пари, нито за дарителите.

„Разширяват достъпа до евтино топло“ – водещо заглавие от първа страница на всекидневника. От тази есен право на анергийни помощи ще имат вече и хората, продали имоти за по-малко от 3 900 лева. Досега продажбата на какъвто и да е имот автоматично лишаваше социално слабите от право на субсидия за отопление.

„3,1 по Рихтер разлюля Тополовград“ – още едно заглавие от първа страница на Марица. Трусът е усетен в 4, 02 часа вчера. Епицентърът е на 6 километра източно от града. Няма данни за пострадали и щети.

„Козметика и дрехи менте задържаха на границата“
– водещо заглавие от криминалната страница на вестника днес. Контрабандата е задържана в разстояние на няколко дни.

„МВР издирва крадец на автомобил“, „Камион нацели кола, изпреварила го от дясно“, „22-годишен се обърна по таван, майка му пострада“ – още заглавие от трета страница.

„В „Изгрев“ забравени и от Бога, и от кмета“ – заглавието на темата на броя днес. Улиците в хасковския квартал са неасфалтирани и треднопроходими. Хората пишат жалба след жалба, но до момента без резултат, твърди вестникът.

„Хайгашот Агасян аплодира Милица Ламбрева“ – водещо заглавие от забавната страница на изданието. Младата певица от школата към читалище „Заря“ спечели първа награда на международен фест „Съзвездие  в Несебър“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Elena
Elena
31.08.2011 11:48 11:48

Така е, вече над 30 години чакаме да разширят улица „Петрич“, но напразно. Да не говорим, че хората си строят и незаконно къщите там. Трябва да се вземат мерки, да дойдат и кажат за това разширение. Кога ще стане какво ще обхване за да знаят как да строят хората а не после да им бутат къщите. Това не е трудно за никой от общината но на кой му пука за краен квартал? Тук не живеят само турци има и много българи даже са повече.

Михайлова
Михайлова
31.08.2011 13:00 13:00

А защо общински служители ( тези които отговарят за чистотата ) не се разходят около ЖП гарата. Там миризмата е непоносима. Дерето до линиите е цялото обрасло с висока трева и е пълно с жаби, змии и комари. Близките поляните са обърнати на сметище !!! Хасково не е само ЦГЧ???

петел
петел
31.08.2011 23:30 23:30

Та кметът гледа от където има келепир, не му е еня за жп гарата, та нали в с. Клотокница до него не мирише, е та нали целият път през Кенана му е осветен за сметка на общинския бюджет. Лизачи му хващат риби и му ти слагат в жаварника, други му правят страителни услуги без пари, е те това се казва комунизъм в действие. И то на кого на един некадърен узонвджговски ц….н. Вън от общината да си гледа бизнеса, но ще увухне като попикано мушкато. Помнете това. С гласа си да го изхвърлим от общината. Мотопистата – самоуправство е рушвети.

Back to top button